5 YEARS OLD CALLED 911


GRILLANDCHILL


DON´T WORRY ABOUT A THING, EVERY LITTLE THING IS GONNA BE ALL RIGHT

 

 

Mina dagar är lite upp och ner just för tillfället men snart är allt ur världen och då kan jag börja leva på riktigt igen. Sara och philip kom och överraskade mig igår. DOM ÄR ÄNTLIGEN HEMMA. fyfan vad jag saknat dom. Vi var ute och gled en sväng igår i philippes fina bil, tittade in nya biltema dock såg jag det bara från utsidan. Nu ska jag alldeles strax överraska dom tillbaka och våldsgästa dom lite hehe. Sam kommer lite senare idag också, efter han slutat jobba. Vi har inte setts på två veckor, så det känns ungefär som julafton lite granna. Nej nu ska jag kila bort till sara.

TJÄRNÅSTJÄRN UTFLYCKT

Jag och erre tog oss friheten att göra en liten utflyckt till tjärnåstjärn och grillade fetaost med tomat mackor. Hur mumsigt som hellst. Nästa gång ska jag ta med ett fiskespö också.

TILLÖKNING I FAMILJEN

äntligen har mina små bebisar kommit, sötare små råttliknade saker får man leta länge efter.

♥ SARA BLIR HALVÄGS TILL 40 IDAG

Idag går min vänn från tonåring till vuxen, vilket jag skulle ha firat med att gett dig tårta. Men när du nu råkar befinna dig ett antal för många mil ifrån mig får det bli när du kommer hem istället för. Hoppas du får en mysig dag iallfall så ses vi om någon dag. Kärlek, Respekt & Black ops! ♥♥

HARRY POTTER THE END

På samma ställe där jag såg den första filmen för ungefär tio år sedan såg jag nu den sista. Tycker det är fruktansvärt sorgligt. Har liksom i tio år följt filmerna slaviskt och väntat i evigheter på uppföljare efter uppföljare. När jag var liten hade släppte dom alltid filmerna i november, satt det blev liksom automatiskt att mina barnkalas hamnade på sf med harrypotter på bio skärmen. Nu är det liksom över. Jag har älskat varenda film och säger här med tack och hejdå till hp. Men inge depp, har ju fortfarande dom super bra Narnia filmerna att följa. Längtar ihjäl mig efter den kommande filmen, men får nog vänta ett bra tag. hehe.

ZOMBIE FILMINSPELNING


MODELL FÖR EN DAG

hehehehehheh

LIKE A FOOL I´VE TRUSTED YOU

Klockan börjar dra iväg som vanligt, känns som att tiden går snabbare på nätterna? Tankarna flyter iväg lika snabbt som tiden. Lite väl mycket som händer nu förtiden tycker jag. Om allt bara kunde ta och lugna ner sig. Hinner liksom inte med riktigt. Det blev iallafall inge arbetsförmedligen för mig idag. Har legat i soffan med feber och frossa hela dagen. Mår ialla av mat fast jag håller på hungra ihjäl. Hur får man det att gå ihop? Satt det blir att jag åker till staden imorgon iställetför. Ska passa på att handla lite nödvändigt saker, blandannat en ny flytande kajal, hårfärg, lite nytt till garderoben och lite sushi kanske. Vi får se hur magen mår helt enkelt. Nu ska jag slänga mig i sägen och leka lite med min iphone innan jag somnar.

 

Saknar min finaste vänn sara, hon har varit borta i tusen veckor nu känns det som. Men nästa vecka kommer hon äntligen hem. ÄNTLIGEN? ja äntligen.. äntligen kommer mina nätter bli fullbordade igen. PhilippE och Sascha kommer tillbax.



plus att elvira är skylldig mig en kaffe, as bra!

BILLIGA LÖSÖGONFRANSAR

Tänkte dissa hm:s fransar och prova nått nytt. Handlade 10st lösögonfransar för 80 kronor. Nu väntar jag på att dom ska landa i brevlådan. Så återkommer jag med betyg och resultat.

VARNING FÖR ÄCKEL

Någon jävel hade tagit sig friheten att släppa ut lite diarré mitt på en parkering i bosvedjan. Precis där jag och elvira skulle köra igår. Blev ju jätte glad när elvira öppnade sin dörr och säger att det luktar konstigt och sedan ser att det sitter en klump diarré på bilen. stackars bil. Annars hade vi en bra kväll, lite skateboard, lite nattbad, lite chill. Nu sitter jag och försöker fika frukost. Men eftersom min mage har sagt nej till mat i några dagar är det lite svårt att få i sig någonsin, provade med en kiwi och isvatten gick sådär. Anledningen till att jag sitter här halv åtta på morgonen och pratar om bajs är för att jag alldeles strax ska till arbetsförmedligen, pallarå.

 

ån

HAR GÅTT FRÅN COLA TILL ISVATTEN

är isvatten typ det godaste som finns? förut var det coca colan jag absolut inte kunde leva utan, nu är det isvattnet. förmodligen för att vi har så fruktansvärt gott vatten här i nedansjö men också för att det är´Gratis, kallt, gott.. förstår inte hälfften av mina vänner som dissar vattnet. skärp er.

MY HEART IS REFUSING ME


ELFTE JULI TVÅTUSENELVA

Jag och världens bästa mini kusin josse har precis käkat frukost och kollat på en kalle anka film, eftersom att vädret är så bra just nu sitter jag och funderar på om vi ska väcka viktor och dra någonstans och bada. Men även och vädret är bra just nu, betyder det inte att det är bra om fem minuter. Vädret har fuckat ur som för några veckor sedan. Man tror det är sol och 30 grader och så fort man öppnar dörren öser det ner regn och åskar.. hur ska dom ha det egentligen? Annars kanske vi även kan fiska. Känner inte för att slösa bort detta väder. Katten här på gården är rund som en fotboll men ändå verkar det vara någon vecka kvar tills hon ska föda. Som den stora djurvännen som jag är längtar jag grymt mycket efter dom små söta liven.

 

I helgen har jag myst med världens bästa kusin, brorsa, pojkvänn, farfar och pappa. Här nere på bilden håller Josse och Sam på att göra lemonade. Hur mumsigt som hellst. Nej nu kanske man ska börja packa lite fika och sånt så jag och josse kan göra en utflykt. Ha en bra dag.

 


VÄRDENS SÖTASTE KISSE

har legat och myst med smillis hela morgonen, vi har kikat på film och mumsati oss lite frukost. Nu ska jag laga lite middag åt familjen, ta en dusch, vänta på att sam ska komma sedan bär det iväg till min morbror Jens som fyller 38 år idag. När vi firat klart Jens komma pappsen och hämtar oss. Nej dags att börja med maten..

ÅGLÄNTAN

Jag och erre invigde ågläntan, vilket jag tycker vi gjorde helt rätt i. Det var hur mumsigt som hellst och även fast priserna var ganska höga enligt mig, har jag en kännsla av att det kommer bli mitt nya favorit ställe. Dock slår ingenting världens bästa sushihouse. Ågläntan får helt klart ett mycket väl godkännt för maten och stjärna i kanten för den trevliga personalen. Imorgon kommer sam kommer bli så sjukt roligt, vi tar med och viktor och våldsgästar hos pappa lite. Ska bli skönt att slippa allt tjaffs på bällsta vägen ett tag. Sam gav mig en lysande idé som jag ska snacka med pappa om i morgon.

GATUFESTEN 2011


MIN LIVSKAMRAT FYLLER 20 ÅR IDAG

Min fina livskamrat emma fyller hela 20 år idag, tyvärr bor hon i stockholm så jag får överraska henne med någonting fint när hon kommer till sundsvall istället. Tänk att vi vandrat bredvid varandra i 20 år.. fan vad gamla vi gått och blivit.. Jag älskar dig och hoppas att du får världens bästa födelsedag. ♥

NELLY.COM

Eftersom att nelly.com har en fet rea på gång just nu (gratis frakt och gratis byten), tog jag och köpte dess balla skor. Så nu väntar jag på att jag ska få gå till posten och hämta ut dom, så jag kan inviga dom. I helgen har sam varit här och vi har sysselsatt oss med sätta upp min nya garderob som ni ska få se någon dag. Mitt rum blev ett helt nytt rum och det är sp fruktansvärt skönt. Plus att jag har köpt en 180 cm säng. Hur skönt? Nu ska jag ta en snabb dusch sedan ska jag följa med mormor och mamma ut på lite äventyr. Vi skulle åka någonstans och kolla på en trädgård och kika på lite skor. Kommer blir super mysigt.

RSS 2.0