HJÄRNAN HAR GETT UPP

Sitter och försöker plugga men är allt för distraherad av sakerna runtomkring. Desutom förstår jag inte så mycket av uppgiften vi fick. Pappa skulle hjälpa mig men han förstod inte heller, jag får försöka igen senare. Verkar som om hjärnan har gett upp ikväll. Idag ringde dom från bokia, mina böcker hade kommit så imorgon går jag och hämtar ut dom. Skönt på nå sätt att det är fixat med böcker och sånt, iallfall för en lite tid framöver. Imorgon åker pappa och räkan, lite sorgligt att hon redan ska åka hem. Har gått alldeles för fort tycker jag. Så i helgen är jag helt ensamen, hur kul liksom? Tur jag har lite planer för helgen iallfall.

MADDI JANE

 


I SWEAR I LIVED AND LEARNED

Godmorgon, sovmorgon var det idag. Vaknade dock fyra timmar tidigare än vad jag ville. Så nu har jag duschat och sitter och fixar mig inför lite skola. Vet inte vad jag ska göra med mitt skatbo till hår. Kanske borde klippa mig igen. Har bara en lektion idag, grymt.

I'D SACRIFICE MY BEATING HEART BEFORE I'D LOSE YOU

 

 

min

I THINK I NEED A SHOTGUN



Morgonen var en trött morgon, hatar att vaka till alarm. Blir arg eller livrädd varje gång. Plus att jag är beroende av att snooza hehe. Men till skolan kom jag iallfall, i perfekt tid. Efter skolan drog jag och träffade erre, blev lite ögon shopping och sushi. Blev dock besviken på sushin idag, någonting var fel. Skulle ha gått till mitt stammis ställe iställetför. Klockan sex var det gomiddag hos farmor, sedan åkte jag vidare till sara och hjälpte henne att hämta en säng hon köpt. Nu hade jag planerat att plugga, vilket jag också ska göra men bara lite. Ska unna mig lite tv, gosaker och mysning med kissebebisarna. Hatar att jag måste lämna ifrån mig mina små barn. Men vad ska man göra. Pappa eller Mamma? köp mig en lägenhet så jag behålla min sten och tt?

NANCY SINATRA - BANG BANG

spöar erre på betapet och lyssnar på nancy hehe

FOR A BRIGHTER FUTURE

Har pluggat hela kvällen, och det var faktiskt rätt kul. Dock är jag helt slut nu och ska berömma mig själv med lite kvällsfika, betapet med erre och en säng. Undrar ifall jag kan hålla det här tempot hela vägen till utbildningens slut. Jag som är helt värdelös på att plugga annars. Kämpa ska jag göra iallfall, jag vill ju få ordning på mitt liv. Nej kvälls fika och betapet var det.

-


BEYONCE - AT LAST (LIVE)

hur bra som hellst, helt sjukt!

EN HÖG MED KISSEBEBISAR

Har söndagsmys med mig själv och massa kissebebisar, dom ligger i hög bredvid mig här i soffan och gosar en massa. Har kollat på hollywoodfruarna och lite annat. Finns inte så mycket att bry sig om på tv:n idag. Kanske blir nån film eller nått. Imorgon är det skola, känns bra. Ska handla skol böcker med farmor till veckan (vård och omsorgsarbete och medicinsk grundkurs) för tusen kronor sammanlagt. Och det är bara för två kurser. Känns lite drygt när man alltid fått alla böcker gratis i skolan.

DRUNK PEOPLE FUCKING EACH OTHER

Igår var det fest på okännd plats, vi hade det riktigt mysigt. Bästa festen på länge det var sjukt roligt. Så tack alla för en kung kväll. På morgonen vaknade jag med detta brev bredvid mig. Marre hade tydligen käkat mina chips, men snällt nog lämnat 13 kronor. Tack marre. Snällt av dig. Mamma kom snällt in till staden och hämtade mig, jag vandrade runt p gatorna och letade efter sushi. Men allt öppnade tolv. Så sorgligt nog blev jag utan. Vi åkte sedan och hälsade på farmor, lyssnade på massa skvaller och fikade mackor. Nu har jag städat hela pappas hus eftersom kattungarna hade hafft "fest" här hemma. Dragit in en massa olika djur och käkat på dom. Tur för dom att dom är söta, annars hade det varit kört. Nu ska jag leva framför tv:n hela kvällen och ladda inför skolan imorgon.

YOU KNOW THAT I'M NO GOOD

våldtog ikea, umgicks med människor, pussade på sam, blev bjuden på pizza av erres pappa, fick ballt kompishalsband av erre, kollade på utsikten och sa godnatt staden.

BJÖRN SKIFS - HÅLL MITT HJÄRTA

den absolut finaste och starkaste svenska låten

THE WHOLE WORLD'S BROKE AND IT AIN'T WORTH FIXING

 

 


Slöar sönder i soffan medans sam lagar mat till mig, snacka om att det blev ombytta roller idag. Känns bra hade inte pallat att laga mat idag. Är trött och helst slut. I knäet har jag en stor hög med kissebebisar. Ser ganska lustigt ut, ska lägga upp en bild så ni får se sedan.

Guns N´ Roses - November rain


MY TEARS DRY ON THEIR OWN

Igår kom världens finaste sam hit, vi mös till det framför tv:n med lite exotisk frukt, choklad och coca cola. True talant har ju börjat nu och måste säga att jag faktiskt är lite besviken. Men det kanske blir bättre. Har ju bara varit två avsnitt. På kvällen slog vi på Benjamin Buttons filmen. Vi orkade dock inte se klart hela. Så det får vi göra ikväll. Vi har precis kommit hem från begravningen, som var super vacker. Älskar tjejen som sjunger där. Hon sjunger sjukt vackert. Vila i frid Elsa! Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska väll fixa iordning nån mat så inte mannen min svälter ihjäl.

GALNA KISSEBEBISAR

kissebebisarna har blivit stora och galna, är omöjligt att få en bra bild på någon av dom.

Guns N' Roses - Don´t Cry


KOLLAR RUNT PÅ LITE BÖCKER

.. .eller en massa maaassa böcker. Dom är dyra och jag vet inte riktigt vilken jag ska ha. finns för många att välja bland. Så fult att man kan "provläsa" böckerna. Fast ifs är det ju ganska bra, bokens design och upplägg gör mycket. Förövrigt gick skolan bra, nästa vecka ska vi träna att ta blodprov på varandra. Om jag inte fattat fel. Hur sjukt låter inte det då? spännande undrar ifall man verkligen vågar låna ut sin arm till någon? Nu ska jag fixa klart en överraskning som jag gjort åt sam, han kommer nämligen imorgon. Sedan ska jag mysa ner mig i soffan en kvart innan jag lägger mig "tidigt" ikväll.

THE WORLD IS ON FIRE

efter skolan mötte jag upp erre, vi tog en tur på birsta och käkade gomat på max. kom en as ball storm när vi var klar på max. dock syns det inte på bilderna. synd. när jag kom hem möttes jag av denna intressanta syn. VEM? lyckas köra ner där? vem? för er som inte vet är det en as brannt slänt där och vägen är hur bred som hellst. klant.

första dagen i skolan gick helt perfekt

och jag är så nöjd med mitt schema och mina lärare hittils. tycker det känns lite mysko att jag verkligen ska läsa om människokroppen och lära mig det mesta om den och dess sjukdommar. att jag kommer få hälpa folk med sjukdommar i framtiden. lite overkligt. lite läskigt. men spännande.

PRÄMIÄR IMORGON 23 AGUSTI 20:00

imorgon börjar ett program som jag varit väldigt nyfiken på, true talent. Har oerhört stora förhoppningar och kommer sitta som klistrad framför tv:n imorgon. Fan ta boxern i fall trean inte funkar imorgon. Hade varit rätt så typiskt. Jag håller tummarna för att det är ett super program, måste ju ha någonting jag kan följa i vinter.

starting from zero, got nothing to lose

Godmorgon, ligger och funderar över vad jag ska käka för frukost. Oboy eller yougurt? Svårt val faktiskt. Egentligen hade jag velat hafft en fet god omelett med skinka, ost och tomater. Men tomt som kylskåpet är här hemma just nu så är det nog ganska omöjligt. typiskt. Plus att jag har slut på toa papper också. Har inte riktigt klivit upp än men är på g. Är peppad för min första dag och ska alldeles strax börja fixa mig lite smått, peppa. Nej frukost var det. önska mig lycka till!


IT´S TIME TO START ALL OVER, TO MAKE A NEW AND BETTER BEGINNING

 

 

Det är nämligen min först dag i skolan, kommer förhoppningsvis gå galant. Lite nervös är man väll, har ju ingen aning om vad som kommer hända, vad jag kommer få göra eller vad det är för människor jag kommer få gå med. En sak som jag vet är att jag ska kämpa med det hära, jag ska inte trilla dit jag trillade när jag gick i gymnasiet. Humöret ska vara på topp varje dag, jag ska göra mitt allra yttersta med studierna och vara ledig och kär i östersund så många helger som möjligt. Allt festande i helgen har gjort att jag vänt på dygnet helt, just nu känns det som om jag svept en redbull eller nått. Hur pigg som hellst. Tur som jag har visar dom massa soutpark på MTV. Kvällens räddning. Får kolla på tv tills jag somnar. Imorgon håller jag tummarna åt min kära lillebror som har sin första dag i gymnasiet imorgon. Hoppas det går bra för lillen. Ska skicka tusen pepp sms till stackaren. Minns själv hur det var första dagen när man inte kännde någon. ♥

Kid Calls 911 For Help With Math


BODIL 20 BAST


Iridescent



TODDLERS AND TIARAS

TLC är en av mina absoluta favorit kanaler och ibland visar dom det här programmet som heter toddlers & tiaras. Det är helt sjukt, barnen ser ut som vuxna. Dom får lösögonfransar, spray taning, lösnaglar, löständer, smink och olika klänningar eller lättklädda outfits. Den minsta åldersgruppen som tävlar är mellan 0-3 år. Dom föds liksom in i det. Alla barnens mammor ser ut som monster och det skrivs överallt att det förmodligen är därför dom tvingar deras barn till sånna här tävlingar. För att leva ut någonting som inte dom kunde/kan. Dom mutar dom med kakor och godsaker för att få dom att le och göra det dom ska på scenen, och skulle dom misslyckas står föräldern där och skäller ut dom och massa annat. Tycker det är ett sjukt konstigt program och jag förstår inte varför man skulle vilja utsätta sina barn för nått sådant. Kolla på ett avsnitt så förstår ni vad jag menar. Det är fel. helt enkelt. fel. barnen som inte vet bättre för lida för föräldrarnas skull.

JAG SAKNAR DIG

Denna film dyker upp överallt, precis överallt. Och jag måste erkänna att jag är extremt sugen på att se den. Det verkar vara en oerhört känsloladdad och fin film. Hoppas man inte bllir besviken bara. Svenska "ungdomsfilmer" brukar ju tyvärr inte vara så bra. Men jag håller tummarna för denna.

PHILIP 20 BAST

Igår hade vi mys och flipp ute på min alltan, firade philip som fyller 20 år idag (GRATTIS BRYSSCH) vi käkade mat, tårta och spelade fia med hutt. Kvällen ägde och phille flippade ur helt. Vilket var helt rätt. Nu är jag precis klar med all städning här hemma. Blev en hel del, luktade allkis överallt. Så nu ska jag ta mig lite väl förtjänad lunch och gosa med mina kissebebisar. Ikväll ska jag på franskfest hemma hos boddan som fyller 20 hon också. Håller på plockar ihop en fransk outfit, tror jag kanske kommer lyckas.

MIN GREK ÄR HEMMA!

Efter informationsmötet mötte jag upp en saknad elvira som är nyhemkommen från grekland. Brun som ett as är hon. Det är typ som att jämföra snö och kol när vi står bredvid varandra. helt sjukt. Fick en liten present av henne, en flaska 40% grekisk sprit. Hon vet vad jag behöver erre. ♥

I JUST SHOT A MAN DOWN

Nyss kommit hem från stenstaden, informationsmötet gick bra. Tyckte inte det var så mycket information dock. På måndag får vi sheman och allt annat. Spännande. Just nu sitter jag och glor på tv med en fet låda sushi. Tyckte jag kunde belöna mig själv för att jag tagit mig upp denna morgon och allt sånt.

liar, liar, don't cry on my shoulder

Godmorgon, det känns att det var längesedan man kände morgonen påriktigt. Var ju ett tag sedan jag jobbade. Även om jag är fruktansvärt seg just nu så älskar jag morgonen på något sätt. När man lycktas tar sig upp då. Nu sitter jag och fikar en massa skorpor och ska alldeles strax göra mig i ordning. Det har inte riktigt slagit mig att jag ska iväg snart.ska äntligen få se vad det är jag gett mig in på. Ikväll pepper jag fest och godmat med homies och övriga. kommer bli fett.

LINKIN PARK - PUSHING ME AWAY

 

Somnar till en av världens bästa röster, och peppar inför första dagen i skolan imorgon.
Önska mig lycka till!

through it all you never walked away

Dagen har varit seg, började med att farfar klampade in imorse och sa att det var dags att ta hand om veden igen. Jag hatar den där förbannade veden så himmla mycket. hatar. Tur att farfar har humor som gör allt så mycket lättare. Efter några timmars hård tråkig hantering av ved drog jag in till ica och handla en massa mat. Är ensamen en hel vecka eftersom pappsen och frugan hans åkte på semseter i huvudstaden. Jag plockade upp mina homies sara och philip på vägen och tog också med dom hem. Jag har också bakat en tårta till philip som fyller 20år. Vi ska fira honom imorgon med lite fiesta. Kommer blir riktigt mysigt. På lördag blir det franskfest hemma hos boddan som också hon fyller tjugo. Har en massa problem med att komma på vad jag ska ha på mig. Tro det eller ej, det är hur svårt som hellst att bli fransk. Men det ska nog gå till slut. Imorgon börjar allvaret, dags att börja plugga igen. peppa.




3 DOORS DOWN - LET ME BE MY SELF


BIRSTA CITY MED MAMMSEN


STONE SOUR - WICKED GAME


YOU RAN AWAY, YOU´RE ALL THE SAME

Konstigt nog så vaknade jag alldeles nyss, klockan är liksom tre? Måste verkligen börja vända på dygnet igen, börjar ju i skolan om mindre än en vecka. Igår skjutsade jag hem sam, han skulle till stockholm och göra massa skit. Hoppas han hinner komma hem innan helgen iaf så vi kan mysa lite till innan allt allvar drar igång. På kvällen joinade philip och sara mig, vi kollade på en massa roliga klipp, åt snusk och lockade fram natthumorn. Vilket vi lyckade ganska bra med. Jag har nämligen fortfarande kvar den. I helgen blir det massa fest både fredag och lördag. Ska bli riktigt roligt, med tanke på att det var ett tag sedan jag lekte partyliv. Men nu är allt är ur världen och jag är redo att börja leva på riktigt igen. nästan iallfall. Nej nu ska jag dra iväg till staden med mamma, har några små ärenden att utträtta. Plus att jag blivigt över kär i en av våra kissebebisar. kommer aldrig kunna lämna ifrån mig honom. sten♥

 


SLIPKNOT - SNUFF

älskar♥

EPIC


TATTOS

funderar på tatueringar

SKOPUNKTEN

Själva modellen kan man köpa lita här och var i höst, det här är en billigare variant som kommer ifrån skopunkten. Skon finns också på nilsons just nu, men för ett mycket högre pris. Som sagt så kommer modellen nog dyka upp i dom flesta skobutiker så småning om. Alla skorna här ovanför kommer ifrån skopunkten.

FILM MYS


suddenly there was peace in the world

Imorse vaknade jag upp bredvid världens finaste sam, ska alldeles strax gå upp och våldsväcka honom. Det är nämligen vedstapling som står på dagens meny. Jag är också sugen på att shoppa mera. Pengarna börjar ta slut men något till litet plagg ska jag nog kunna få in i garderoben. Ikväll blir det iaf myskväll med sam, lär väll bli någon film med något mumsigt till. Är as sugen på exotisk fruktsallad...

lillebror ♥


MYSER MED STEN ♥



HOMIES

Jag kom precis in efter att ha lastat ved med världens bästa farfar, nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat åt mig själv. svårt beslut faktiskt. Idag ska jag agera chafför åt pappa och sam som båda ska ut och leka fyllon. Själv får jag väll sitta hemma med chips påsen och kissebebisarna, förhoppningsvis kommer väll sara och philip och hänger med mig. homies ♥

i love how you kiss, i love all your sounds

and baby the way you make my world go round

OM EN VECKA BÖRJAR JAG PLUGGA


HÖSTIGA NAGELLACK

Tänker bara på höst just nu, kan det bero på att vädert har förändrats drastikst och blivit riktigt kallt? Förmodligen. Har suttigt och kikat på lite nagellack mamma har snott alla mina så behöver skaffa mig några nya. Vill ha höstiga och fina färger. Fastnade för dom här tre färgerna. Mörkrött, beige och smutsig orange/korall.

VÄRLDENS SÖTASTE KISSEBEBISAR


APPEN SOM RÄDDADE MIN KVÄLL

 

WORD CUP, nörd spel

WHAT TO DO?

Sitter och lyssnar en massa på linkin park och njuter av att få vara ensamen för första gången på hur länge som hellst, eller så inte. Känner inte alls för att vara ensamen idag, behöver sällskap. Tv:n är döds tråkig, vädret suger, internet är tråkigt. Det enda som är bra är musiken. Tackar linkin park för alla kvällar de räddat. Det skulle sitta fint med en vinflaska och några nära.

 

 

En bild från någon gammal utgång med min saknade emovänn martin.


LINKIN PARK - IRIDESCENT


EN DATOR FATTIGARE

Sitter i hemma i matfors för första gången på många veckor, har svullat med brorsan hela dagen. Bakat lite, varit på ica och beställt hem mat. Hur mysigt som hellst. Det ända som suger är att min dator är pajat helt. Precis innan skolan börjar, perfekt. Fattig som jag är måste jag nu försöka få råd med en ny dator. Hur fasen pluggar man utan dator nuför tiden? Så just nu sitter jag fast i det där havet med olika datorer, har inte en aning om vad jag behöver för någon. Men funderar på att köpa en rätt så billig eftersom jag förmodligen vill byta om något år då det kommit någonting värre och bättre och då jag förmodligen kommer ha en bättre ekonomi då.

NY BLOGGDESIGN

Sitter och kämpar med en ny bloggdesign, om den blir bra kanske jag använder den eller ger bort den till någon annan. Blev bara så fruktansvärt sugen på att koda lite granna bara. Suger dock att jag inte har min egna dator, utan får försöka leka utan mina bilder och program. Dock lyser solen och jag känner inte för att missa den, har varit alldeles för kallt dom senaste dagarna. Vill ju gärna att sommaren stannar ett tag till, även om jag tycker hösten är mysig. Det är själva kylan jag inte pallar med just nu. Vintrarna har ju blivit för överdriva här i norrland, trettio minus är lite väl. Nej nu ska jag gå ut och njuta lite av solen, slå en pling till therren och sedan ta en liten motionsrunda. Ifall jag hittar igen mina löparskor. Jobbigt med tusen hem ibland.

TRUE


NÅGRA POPULÄRA APPAR JAG PROVAT

1. NUTS!
Världens mest beroende framkallande spel, enkelt gjort och helt gratis. Älskar spelet

 

2. Hungry Shark 3
Har följt dessa appar slaviskt, hur bra som hellst. Och eftersom det kommer nya versioner hela tiden hinner man inte lessna. Grymt roligt spel. Plus att just nu är alla hungry shark appar gratis. Även alla plus versioner.

 

3. RunKeeper
Appen funkar som en gps som mäter hur långt du sprungit eller gått, hur lång tid det tog, vilken hastighet du hade, hur mycket du förbrände och markerar på en karta vart du sprungit eller gått. All data sparas och det blir då så enkelt att jämföra sina turer och se hur mycket man har förbättrats eller tvärtom. Funkar hur bra som hellst. Värt att prova.

 


4. Fruit Ninja
Kanske inte världens roligaste spel, men perfekt ifall man vill döda lite tid

 

5. iSwapFaces
Den roliga appen som syns överallt, tyckte den var rätt rolig i början. Men efter att man använt den någon gång blir den rätt tråkig. Ingenting speciellt direkt.

DAGENS NATTHUMOR


VÄRLDENS GOASTE FARMOR

Idag käkade vi go middag hemma hos världens goaste farmor, blev som vanligt kött, potatis och sås. När vi roat oss där ett tag åkte jag till hemgraven och besökte sara och philip. Spelade tvspel, myste med kattbebisar och kollade på när leila bakade godsaker. Nu är jag trött och ska alldeles strax gå och lägga mig, dock känns det lite tomt då inte sam är här, men måste väll vänja mig tills han flyttar. Blir ju liksom helt anorlunda då, distansförhållande och grejer. Men det ska nog gå bra. Mig blir han inte av med i första taget. Kommer våldsgästa när hans minst anar det.

AUTUMN AND WINTER SHOES 2011

Dom här tre paren kommer förhoppningsvis snart stå i tryggt förvar hemma i min skohylla. Passar perfekt nu när hösten och vintern närmar sig. Ifall storlekarna finns såklart, vilket dom sällan brukar göra eftersom dom flesta har samma storlek som mig. Annars får man väll beställa via internet eller nått, hur som hellst så ska dom iallafall stå där när kylan kommer. punkt.

SVAMPBOB FYRKANT HUMOR ♥


PLÄD FRÅN BOOM 149 KRONOR

Har köpt den mjukaste och gosigaste pläden någonsin, hade en liknande innan som jag köpt på primark i london, men den var inte i närheten så bra som denna. Just nu säljer dom ut dom för endast 149 kronor, dock är det begränsat på färger eftersom det är en väldigt populär pläd. Det fick bli en blå för mig. Så passa på innan dom tar slut.



MARKET CANDi

Nyss hemkommen från årets stöde marknad, som var lika dålig som vanligt. Enda anledningen till att vi pallrade oss dit, var för dom gudomligt goda godisarna som alltid säljs på alla marknaderna. Fick med mig en massa godisar hem och sitter nu och avnjuter några stycken. as gott.

Monster - Kanye West


HUMORN ÄR PÅ TOPP


VILA I FRID

vi saknar dig, och jag hoppas att vi en vacker dag ses igen.
tack för allt du gjort och för tiden vi fick med dig, den var guldvärd.
vila i frid ♥

EFTERSOM HÖSTEN SNART ÄR HÄR

Beställde jag denna mysiga kofta från HM tidagre idag, fast i mörk grått från HM 349 kronor Hoppas den är lika mysig som den ser ut att vara. Nu när hösten närmar sig kommer den vara perfekt. Imorgon ska jag agera barnvakt åt mina små go ungar till kusiner, sedan åker jag till stan för att handla lite smått och gott med min fina sam. Hoppas bara pengarna hinner komma in. Dryg att sitta och vänta på dom.

FEM SÖTA KISSE BEBISAR TILL SALU


YOU KILLED ME FIRST

you killed me first from Elvira Jacobi on Vimeo.


I WENT TO SLEEP, AND I WOKE UP DEAD

Sitter och fixar mig lite smått, ska nämligen göra stans gator med min vänn erre. Eftersom jag börjar plugga till undersköterska om två veckor känner jag att måste inhandla lite nytt. Vill känna mig ny och fräsch när skolan drar i gång. Ska handla allt från pennor till kläder och kanske tilloch med sluka en sushi. Ifall min penga plan går som den ska. Annars får det vänta till en annan dag.

CHILLADE BINGO

chillade bingo i kovland med farmor och brosan, vilken resulterade i att vi vann 33kr var. Som sedan fick gå till bensin. Helt  okej. Det var riktigt trevlig, måste säga att jag båda har väldens bästa farmor och världens bästa bror. Vilken tur jag har va? och eftersom jag känner mig hyffsat frisk just idag kanske det blir bokning av stugor till lexand. Har lite små planer av att dra på mini semester med sam sara och philip. Får se hur det blir. För just nu ligger båda jag och philip i förkyldning. Håller tummarna i allafall. Hade vart as mysigt.

jag förstår ingenting, ändå är jag döds kär.


BOWLING LIKE A BAWS

I lördags drog jag philip sara och sam in till staden och mös till det lite på biteline, det var inte lika gott som jag hoppats på men det var riktigt riktigt mysigt. Lite senare på kvällen drog vi till enjoy för lite bowling. Vilket gick sämst för mig men bra för sara som tog hem hela skiten. Vi firade med en varsin milkshake på donken och drog sedan vidare till eva och joel där vi roade oss i några timmar. Dagen var hur bra som hellst även om jag fortfarande är besviken på mig själv för att jag suger på bowling, bättre lycka nästa gång.

 


RSS 2.0