SVANSKOTE INFLAMMATION?

godmorgon, jar har precis varit ut och satt i motorvärmaren i våran fina gröna bil. Jag therren och larsen ska ta en sväng in till birsta för lite shopping. Kommer bli as kul, så länge sedan jag träffade therren. Så tror jag att jag har fått svanskote inflammation, har så jävla ont plus att jag är svullen. läste lite på internet om det igår och jag tror jag måste införskaffa en sittring. alla hade skrivit att det var det bästa sättet för läkning! hahahaha om det nu är det jag har. kanske bör åka till vårdcentralen iaf.


EFTER STORMEN

äntligen hemma igen, tänk att det kan vara så skönt att komma hem? kryssningen var faktiskt riktigt kul. snacka om att skaffa nya kontaker! dock var det inte bara bra folk, utan också några läskiga typer. jag träffade nämligen bob marelys son. tro mig han var inte nådig. dessutom var det storm också. båten vinglade rätt så mycket. nej nu ska jag fortsätta ha film och betapet mys med mig själv. skulle egentligen ha varit chaffis till låla och mamma idag. tur att jag slapp. ställer upp som chaffis imorgon iställetför! bjuder på en bild också, lär iu komma fler! men det här är typ den ända bilden jag har.




NU ÅKER VI

om fem minuter ska jag ta mitt pick och pack och vandra ner till navet för en fem timmars lång resa till värtahamnen. vi ska fira viktoria med en kryssning! önska oss lycka till! min tur är inte den bästa när jag är ute och reser!

VEM SKA TA HAND OM KALLE...


...nu när jag är borta? han kommer svälta ihjäl! rip


♦ NEJ

Min älskade w595:a är heeeelt paj, luckan lossnade bara sädär liksom! Så nu lever jag på min mormors gamla mobil, den är helt ok!! förövrigt sitter jag och planerar min packning inför tisdagen. lite svårt när hälften av allt jag ska ha med mig ligger hemma hos jacobin. Dom få prylarna som väl ligger i väskan är min resetandborste (även att jag har en sån), mina svarta ankelboots, en bh, och ett par mysbyxor. känns som att jag inte riktigt är klar än haha! aja nu ska jag ta och sova, en grafisk lektion och vårshow väntar imorgon!


GODISLÖRDAGGGG

en liten fin bild från gårdagen, 150 dagars var helt ok!!!! just nu har jag och min mini kusin myst ner oss i soffan för lite film och chipsmys. det är ju liksom godislördag idag. imorgon blir det en lugn dag, pulka med mini, middag hos farmor, sömn, packning och planering av ekonomi inför den kommande kryssningen. avgång på tisdag.

hej
 

 


EVERYDAY

photobooth everyday?


sitter på världes tråkigaste samhälles lektion, längtar till helgen! det blir utgång med några roliga människor och en tom plånbok. Vet inte riktigt hur jag ska få det att gå ihop riktigt. Två kronor och femtio pence räcker inte långt. aja.  Om några minuter ska jag ta mig bort till GA för att inviga min första filmkunskapslektion. Hoppas verkligen att kursen är bra, annars kommer torsdagarna ta kol på mig. Så har jag kommit på att jag älskar alicia keys, och speciellt låtarna: try sleeping with a broken heart, pray for forgiveness och through it all! ♥


UTGÅNG FÖR HELA SLANTEN

jag och debbs sitter och peppar inför dom kommande timmarna.
kommer bli as bra, kommer dock bli heeeelt pank men det är helt ok!

´


MEDIAPOWERPOSERSSS




torsdag, trött, oengagerad


TODAYYYY


söta


i ♥ nyc

PHOTO BOOTH HT2009


wierd


posers


emelie vill aldrig vara med på bild, har endas en massa nackbilder :(


oj


18:års present av martin


crazy


tummen upp


solo


happy


seriös

'
asg


supersmart girl


WHAT?!


baaaad hairday


gamboy ♥ supermario


ALIENS?




tack

för den bästa kvällen på länge
och grattis återigen till lollo och viktoria!


HEJ!

jag längtar efter sverige, och jag hoppas att sverige längtar efter mig också. jag har precis myst ner mig i sängen med laptopen och en minichipspåse, lyssnar på wild horses med rolling stones. älskar den låten. imorgon ska jag ut och shoppa en sista gång med elin och chris. fast finns typ ingenting här för mig, har inte handlat mycket alls här, typ en mössa och ett linne från topshop och ett par skor. så nyårsklänningen men har kommit på att jag inte gillar den. kläderna här är inte riktigt jag, lite b:iga kankse. men det var ju inte därför jag kom hit så det gör ju ingenting egentligen. haha nödvändigt inlägg, bra där vilma! nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!

godnatt ♥


NÅGRA IRLÄNDSKA BILDER




 bilderna är fotade genom bilfönstret, skulle bara lägga upp några så att mamma och pappa skulle få se hur det ser ut. kommer roligare bilder sedan! nu kommer min dators batteri dö, så dom där bilderna får räcka.


RSS 2.0