THEY SAY THAT I'M A DAYDREAMER

sitter och kollar på en av världens bästa serier, nämligen the mentalist. har packat lite idag också bärt massa sängar och grejat på, nu börjar det likna någonting. och jag ska faktiskt spendera natten i mitt nya rum. spännande. kommer dock sakna kissebebisarna som inte får följa med än. nu ska jag fortsätta kolla på tv, och se ifall vi möjligen har någonting ätbart någonstans, allt är liksom utspritt, borta eller nedpackat.

NYA FACEBOOK

som ni alla förmodligen redan vet håller facebook på gör en helt ny design, här är en förhandsvisning på hur det kommer se ut. spännande. kommer säkert bli jätte bra!

VÄRLDENS BÄSTA GAMLING

Idag spenderade jag kvällen med världens bästa farfar, lyssnade på hans livshistoria, käkade kakor och pratade om allt annat mellan himmel och jord. Det var hur mysigt som hellst. Imorgon är det skola, börjar dock inte förän klockan ett så det blir en massa flyttning på morgonen. Nu ska jag fortsätta plugga lite och be till gud om att min "social omsorg"s bok kommr snart.

BLOGG.SE APPEN

Blev helt överlycklig när jag såg att dom äntligen gjort en app för blogg.se, har väntat hur länge som hellst på den här. Nu ska jag bara prova den och se ifall den är värd all väntan, och ifall den lever upp till mina förväntningar. Appen har ju fått väldigt blandade kommentarer.

ERRE HUMOR

blev riktigt glad när jag gick in på min blogg idag, inlägget här under är nämligen inlaggt av min fina andra halva nere i huvudstaden som förövrigt kan alla mina hämliga koder och lösenord. Hon gör mina dagar fast hon bor 4 timmar ifrån mig.

JJ


jag vet att vilma är ledsen för att jag är borta så jag kände att det var dags för en liten humorbild.
så    jävla   rolig!!!!! hahahahaha

ADELE - MAKE YOU FEEL MY LOVE

till min fina vän elvira

FULLT UPP

Jag har precis städat lite och sitter just nu och försöker plugga. Idag efter skolan drog jag och några klasskompisar och fikade på barista, vilket såklart var mycket trevligt. Älskar att lära känna nytt folk. För övrigt har jag fullt upp med flytt och plugg, om en vecka ska allt vara klart. Jag och min fina kissebebis kommer då bo på farfars övervåning, kommer bli as bra. Saknar min andra halva nere i huvudstaden

JAG ÄLSKAR MIN NYA DATOR


IDAG FLYTTAR VÄRLDENS FINASTE VÄN

Sitter hemma hos sam och har precis käkat hur god frukost som hellst. Idag ska vi dra oss ner mot birsta för att köpa en dator till mig. Är innne på att köpa en ASUS eller AZER men har inte riktigt bestämmt mig än. Får se vad butikerna har att erbjuda. Idag flyttar världens finaste vän till stockholm, hur sorgligt är inte de då? Kommmer våldsgästa som fan hela tiden :( *heartbroken*

FUL NATT HUMOR


" JAG SAKNAR DIG"

Har precis kikat på en film som jag verkligen längtat efter att se, nämligen " jag saknar dig". Dock blev jag väldigt besviken. Tycker inte alls den var lika djup och bra som alla påstått. Den har fått så himmla många fina kommentarer. Har dom ens sett filmen? Visst var det en fin film, men så fruktansvärt bra och rörande var den inte. Det var alldeles för många töntiga delar som förstörde. Själva historien är rörande men inte filmen. Den hade kunnat varit grym...

-


SAKNAR MINA SMÅ KUSINER

</3

WHERE IS MY BABY?

Nyss vaknat, sitter och filosoferar lite. Funderar på vart mitt anteckningsblock har tagit vägen? Helt borta.. det går ju liksom inte för mig att leva utan det där blocket så ha lite medlidande. Imorgon är jag ledig så då börjar min super långa fem dagas helg. Inte helt fel.

MYS TISDAG

Sitter fortfarande hemma hos therren, har hafft ännu en mysig kväll här. Dock känner jag att hon är skyldig mig lite sushi, hur kommer det sig tro? tror hon får skylla sig själv där ;) Dagen har varit bra, skolan flöt på som vanligt, therren och jag drog på oss träningskläderna för en runda på skönsbergs spåret, lagade lite middag, fick tillökning vid namnet debbs, kikad på idol och lite annat skit. Trevlig dag helt enkelt. Lallish och therren gick och la sig för länge sedan, så jag snodde therrens dator och pluggade lite. så nu är jag nöjd och trött, dags för sängen och wordfued.

VÄRLDENS BÄSTA REE-TARD


Just nu sitter jag hemma hos therren och lallish som kommer med på köpet (intärn skämmt) , våldsgästar dom lite. Saknade mina reetards. Vi myste till det lite framför idol med lite godis. Vi har också nördat sönder wordfued, helt sjukt beroende framkallande det där spelet. Farligt nästan. Pensionärer som dom är har dom redan nockat kuddarna och det är väll snart dags för mig också. Imorgon är det skola och jag längtar, härligt.

SAM ♥ VILMA


SKINNPUNG FRÅN TOPSHOP

Fick en jätte fin skinnpung av sam, som han köpt på topshop i skottland, vara bara tvungen att visa.

SITTING NEXT TO YOU, DOING NOTHING MEANS ABSOLUTLY EVERYTHING TO ME

 

 

Har precis vaknat, eller kanske inte precis. Har vaknat tio gåner denna morgon. Jag har nämligen tre hyperaktiva kissebebisar som springer över ens ansikte, attackerar ens fötter och morrar en massa. Men jag klagar inte. Älskar dom små liven. Idag ska vi packa en massa kartonger, inte långt kvar tills flytten nu. Ikväll har jag och sam laddat upp med massa chips och andra godsaker, vi ska ha filmkväll och bara mysa en massa som vanligt. Det gäller och passa på att njuta lite tillsammans nu innan han flyttar. Då får vi sitta och äta chips med varandra via skype, och det blir ju lite knepigt hehe. Nu ska jag ta en dusch i väntan på att sam ska bli klar med frukosten. Hemma mannen min.

UNDERBAR DAG

Kvällen har varit hur grym som hellst, jag och sam åkte in mot staden runt sextiden för att käka middag. Vi provade ett mongoliskt ställe som jag vandrat förbi tusentals gånger men aldrig ens funderat på att prova. Måste säga att det nästan var lika mumsigt som på den mongoliska restauraten i stockholm (där vi firade ett år). Man plockar allt man vill ha på en tallrik (råvaror såklart) så får man kolla på när kocken lagar till maten. Så är det buffe. Hur gott som hellst och lätt värt var enda krona. Efter den goda maten och mysiga studen där, drog vi till filmstaden och kollade på apronas planet. Den var helt okej, underhållande, väldigt sorglig om man är överdriven djurvän som mig. Nu ska jag kolla på lite tv och fortsätta min mysiga dag min man. Måste bara tillägga att jag har världens bästa man i mitt liv, utan tvekan.

KVÄLLS HUMOR


PAUL

Godmorgon, sitter och käkar lite frukost. Ska alldeles strax bege mig till nacksta för att gå på studiebesök på ett hem där. Igår mös jag pappa och sam till det med filmen paul som handlar om en rymdvaraelse. Den var helt okej, skratta fick jag göra iallafall.


SAKNAR DOM GALNA KVÄLLARNA MED TOAVINET OCH ERRE PÅ STADS

 

 

ser du stjärnan i det grå? from Elvira Jacobi on Vimeo.

 

rebecca&fiona from Elvira Jacobi on Vimeo.


VÄRLDENS FINASTE ♥

It's not so easy loving me, It gets so complicated all the things you gotta be. Everything's changing but you're the truth. I'm amazed by all your patience, everything I put you through. Well, tomorrow may be shaky but you never turn away.



VILA I FRID MIMMI ♥


You say you got the most respect for me, but sometimes I feel you're not deserving me, and still you're in my heart, you're the only one and yes there are times when I hate you but I don't complain, cause I've been afraid that you would walk away

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


you're nearly here, and then you disappear

För att vara dagen innan ett superviktigt prov, känner jag mig konstigt nog helt lugn. Sitter och pluggar lite sådär lagomt mycket, gosar med kissemissarna och käkar god kvällsmat. Imorgon ska jag äntligen få spendera några dagar med min fina sam. Längtar ihjäl mig, vi har planerat in lite bio och annat mysigt.

WORDFEUD ♥

ännu ett beroendeframkallande spel.

PLUGGAR EN MASSA


SHE JUST CAN'T SING :(

:( :( :(  :(



Korn featuring Amy Lee - Freak On A Leash


I had to make a choice that was not mine, I had to say goodbye for the last time

 

 

Har pluggat nästan hela dagen, men känner mig fortfarande inte redo för provet som kommer nu till veckan. Får ta i lite till kanske. Jag tog också en tripp med världens bästa farfar, handlade lite mat och sånt där som vi brukar sysselsätta oss med. Fast mat kan jag nog inte kalla det, han är ett riktigt extremt kakmonster farfar. Så vi får summera det som att vi tog en tripp och handlade kakor, bullar, kex och dricka. På kvällskanten kom sara och philip hit och kollade på idol avsnittet vi alla lyckats missa. Pappa och hans giffar.. men är det fotboll på tv:n så är det. Då har jag inte mycket att säga till om. Har också försökt tvinga i mimmi en massa kattmjölk, gick väll ganska bra. Aptit har hon. Det lustiga är att när hon går förbi torrfodret och blötmaten, börjar hon kraffsa på golvet som om hon var i kattlådan sedan går hon haha. Markerar att maten är skit liksom. Får väll mata henne med oxfilé om det nu ska vara fallet, vilket jag inte tror. Vet inte alls vad det är för fel på lilla mimmi. Alla andra bara slänger i sig maten. Nej nu ska jag göra en sista läxa sedan ta en välförtjänad dusch, sova och peppa inför skola imorgon. Sam kommer hem imorgon också. Hur bra?

WHAT A WICKED GAME TO PLAY



SAID I MISS YOU, MISSING YOU INSANE

Min andra halva befinner sig i skottland, vilket känns oerhört sad, eftersom jag skulle behöva min fina sam just nu. Tyvärr måste jag vänta enda tills på torsdag tills jag får träffa honom igen, cruel world. Nu ska jag njuta av lite frukost, sedan är det hård pluggning hela dagen som gäller. Jag måste ta tag i mig själv nu, det här går ju inte. Sedan är jag sjukt sugen på att ta en tripp utomlands, en vecka i någont varmt land eller en weekend i typ london hade inte varit helt fel. får belöna mig själv med det när jag skött skolan bra. Nej nu ska jag käka frukost så jag kommer igång med plugget någongång.

 

den här bilden är fån min och sams resa i london, en av dom bästa resorna helt klart♥

MORGON HUMOR


APORNAS PLANET

Är sjukt sugen att mysa till det med lite bio, hellst av allt vill jag se jag saknar dig eller apornas planet.

3 DOORS DOWN

 


SUNDAYS..

Sitter och filosoferar lite, ska alldeles strax åka till birsta med viktor, vilket betyder att jag kommer bränna ännu mer pengar. Men det förtjänar jag. Alla kissebebisar leker utan mimmi, är sjukt rädd för att hon håller på bli lika sjuk som tt. Man ser att han verkligen inte mår bra. Ska köpa avmaskningsmedel idag och se ifall det bli bättre. Håll tummarna för henne. Idag tror jag också att vi skulle börja packa lite i farfars hur. Vi ska ju nämligen flytta in på övervåningen där. 1 oktober ska allt vara klart. Nej nu ska jag skynde mig lite så inte viktor dampar på mig.

IF YOU ONLY KNEW, HOW I REFUSE TO LET YOU GO EVEN WHEN YOU´RE GONE

 

 


I´M GONNA LOSE MY BABY, SO I ALWAYS KEEP A BOTTLE NEAR´

 

 

 


INVIGNING AV SUBWAY

Igår möttes vi alla på stan för att tillsammans gå och inviga subway, hur mysigt som hellst. Även om kön var typ en timme lång. Världens bästa människor♥

bloggrape♥

Hej vilma, vill bara säga att du är sjukt fin ikväll, och du är en fantastisk vän♥ SKÅL!

MORGON HUMOR - BUSTED

älska husdjur♥

SHOPPING JU

lunch med philip och sara, as god pizza på marco polo
as mycket shopping med elvira, helst slut i fucking benen.
efter skolan drog jag och elvira in till birsta för lte shopping, fira att vi båda fått lite pengar. Shoppingen fortsätter dock idag, men då intar vi stan. Plus att vi ska inviga subway idag. Älskar livet.

MIMMIS BÄSTA VÄN

mimmi hittade äntlligen en bästa vän.

MORGON HUMOR


SPÅKULAN

Varför vaknar man alltid så tidigt när man väl får sova ut, när man äntligen har sovmorgon? Vaknade iallfall klockan sju, när jag egentligen har sovmorgon till ett liksom? Ser ut som att det blir en super bra dag enligt spåkulan iallafall. Har yä (yrkesämne) i skolan, sedan ska jag dra och shoppa en massa vinter och höst prylar. Framförallt försöka hitta en jacka. Fryser ju ihjäl på mornarna. Och det är ju inte så kul.

23:35

halloumi, salami och hallon/persika dryck till the mentalist♥

GODMORGON

Sten har sovit med mig hela natten, blir lite rädd när han är så liten. Tror jag ska mosa honom eller nått. Men han är så söt när han ligger där och kurar ihop sig. Dom andra kissebebisarna skiter i vilket, dom springer bara runt runt hela nätterna. Nu sitter och käkar skorpor till frukost och kikar lite på tv, hatar det dåliga vädret som har varit dom senaste dagarna. Regningt, kallt, blött och äckligt. Man blir bara deppig av det. ska ta och fixa mig och dra till skolan,  börjar klockan ett idag. Skönt med sovmorgon ibland.

 



THE MENTALIST

Följer reprisen på the mentalist slaviskt på kanal 3 klockan 23:35 på kvällarna. Även fast jag sett första sesongen tusen gånger. Men vad gör de om hundra år? Har ni aldrig sett det så missar ni nått.

JAA REBBAN, FEEEEESSSSTTTTT ! ! ! ! !


please understand, i am not who i was

Vaknade alldeles för sent idag, råkade snooza en gång för mycket. Men till skolan kom jag, i tid också för den delen. Vi hade seminarium i vård och omsorg och det gick väll sådär, har ju lite svårt för att slänga ur mig saker. Sitter och tänker dom i huvudet istället för. Vilket är fel, jag måste definitivt träna på det där. Efterskolan åkte jag hem till världens finaste sam, där fick jag världens godaste middag. Nämligen en massa olika persisk mat. Sams pappa är grym på att laga mat. Klockan nio kom pappa och hämtade mig, perfekt i timing till att idol slutade. Nu sitter vi här jag och pappa, käkar skorpor och kollar på dåligt gjorda sci - fiction filmer och fotboll (blä). Skön kväll. Imorgon åker sam till scottland, så lycka till älskling och ge fan i att krascha med flyget. Okej?

I´M NOT COMPLETELY WORTHLESS, I CAN BE USED AS A BAD EXAMPLE.

 

 


PLUGGAR LITE SMÅTT SÅDÄR

Sitter och pluggar lite smått, nonne ligger här och gör mig sällskap. Hur söt som hellst men tror bara han vill åt min kexchoklad faktiskt. Pluggningen går väll rätt bra, har senarium imorgon inför det första provet som är nästa vecka. Känns lite sådär men det ska nog gå bra. Nu ska jag ta en paus och spela lite betapet mot erre, fucka henne nått enormt hehehe. Sedan ska jag ta och laga ihop någon middag tills pappsen kommer hem, vad vet jag inte. Pasta och skinksallad kanske...

LETAR EFTER EN SOCIALOMSORGS BOK

så ifall någon har en sådan bok som bara ligger hemma och skräpar, sälj den till mig vettja.

LOVE, HOPE, FAITH AND MONEY

Har som vanligt en stor kattbebishög i famnen, det måste vara bland det mysigaste som finns. Även om dom försöker käka upp min ipodsladd, jagar mina fingarar och drar mig i håret. Var iväg och hade lite deeptalk med sara. Alltid lika skönt när vi förstår varandra så bra. Imorgon är jag ledig så då ska jag ägna dagen åt lite plugg och kanske laga en feting middag. Vi får se hur jag spenderar tiden helt enkelt. Kanske tar och kastar in lite ved eller nått också. Det är ju liksom vinter snart, och jag vägrar frysa som förra året. Nu ska jag mysa ner mig ännu mer med kissebebishögen och käka kvällsfika till lite southpark eller nått annat roligt som visas på tv:n. Godnatt.

NATTHUMOR


ÄNTLIGEN.. ELLER?

 

 

dog när jag kikade runt på facebok och såg att någon lagt ut denna länk, hur kul? natthumor helt klart. Är ni sugna finns den på friluftsbutiken här -- länk -- hehehe

MOA LIGNELL - WHEN I HELD YA


CUT OFF FROM THIS CRUEL WORLD


FEST JU


VILA I FRID TT ♥

världens sötaste tard kisse.

IDOL, PREMIÄR IDAG KLOCKAN 20:00

äntligen börjar någonting som man kan se framemot.

VETERINÄR BESÖK, SVIN DYRA GREJER


Har precis kommit hem efter ett besök hos sundsvalls veterinärer, gick väll inte så värst bra. En av kissebebisarna har nämligen blivit allvarligt sjuk och blivit extremt undernärd. Försöker att få den att äta, har försök nästan allt. Men den bryr sig liksom inte om maten. Den är hur slö som hellst och ligger bara och darrar och hyperventilerar. Och han kan inte gå mer än en halv meter för då ramalar han ihop. Det är så frukansvärt synd om honom. Just nu har jag en slags sprut grej som jag försöker mata honom med, men han spottar bara ut och får svårt att andas. Jag ska prova med tvångs matning nu i två till tre dagar. Ifall det det inte blir bättre så får vi ta bort lill stackaren. Sånt här är så tråkigt. Håll tummarna för att lill tt ska klara sig.

WHEN THEY COME FOR ME

Dagen har varit hur grym som hellst, mös till det med erre, therren och lalisch. Käkade god middag, kollade på screem 4 och spelade massa kort. Ska inte glömma att nämna att vi fetade i oss chips också för er som bryr er. Nu ska jag och erre göra gud vet vad, får se om det finns något bus vi kan hitta på eller om det finns någon mer bra skräckfilm kanske. Imorgon vankas det aktion och fest med goda vänner, kommer bli lika grymt som idag. Nej, nu ska jag fortsätta roa erre ( satt hon inte våldtar min blogg och tror hon är famous igen), dra en vits eller nått heheh.

KATT NATTHUMOR

 


ERRE



the famous erre

LEAVE OUT ALL THE REST

Ligger och myser framför tv:n med världens sötaste kissemess, nämligen tt. Dagen har faktiskt varit ganska seg även fast jag började klockan ett. Mötte upp en saknad therren när jag kom in till staden, hämtade också ut mina böcker från bokia. Nu är det bara en bok kvar att beställa. Sedan har jag allt för detta halvår iallfall. Imorgon kommer therren och lalisch, då blir det go middag och massa mys. Nu ska jag hämta lite kvällsfika och mysa här med tt resten av kvällen. Måste ju passa på nu när jag plugg fri, lär väll ska få någon uppgift snart igen. Inte för att jag klagar. Det är riktigt roligt.

BETAPET FUCKADE

Spelade berreperra med erre och olli, as kul. Fuckade dom båda sista omgången hehe

VART FAN ÄR MIN HÅRTORK?

käkat lite frukost, fixat mig, tappat bort hårtorken, försökt torka mitt hår men det gick inge bra alls. skrivit en inköpslista till willys. myst med tt. trott att katten varit död fast hon bara deckat av trötthet med huvudet rakt ner i golvet. försökt kommit på vad jag ska göra med mitt blöta hår. kommit på att jag måste färga min två decimetar breda utväxt. och nu ska jag alldeles strax gå till bussen för en dag i skolan med blött hår hehe. bye

EVERY STEP THAT I TAKE IS ANOTHER MISTAKE TO YOU ♦




RSS 2.0