ÖSTERSUND

Nu hag jar tagit mig från stockholm till östersund, sex timmar tog det och min nacke är helt veck. Måste ha sovit extremt konstigt på tåget. Sam mötte iallfall upp mig på stationen och tog över allt mitt tunga bagage. Dessutom så hade han fixat en överraskning till mig. Han hade varit och beställt sushi innan jag kom och dukat upp allt så fint i vardagsrummet, min lilla prins. När vi käkat tog vi en lite tur på östersunds stan för att handla både kläder och mat. Just nu ligger jag i sängen och försöker fixa till mina naglar, går väll sådär. Jag sitter också och funderar på om jag ska ta och beställa lite smink från nätet, har ju nämligen världens bästa och billigaste sida. Fast jag tänkter inte dela med mig heheh.

METRIC - HELP I'M ALIVE


DON'T EVER TELL

Igår lagade jag och elvira middag, det blev kyklingrulader med mozzarella och soltorkade tomater som fyllning. Lite senare tog vi en tur till söder för att utforska utelivet, kvällen var hur mysig som helst. Nu ska vi alldeles strax dra ner mot staden för lite shopping igen, sedan ska vi röja upp lägenheten lite.

tänker tillbax på 90 talet och skolfoto-posar, nu drar vi ut gömman och jag

 

 

 

 


MEDICINSK GRUNDKURS

Har myst ner mig i sängen med lite te och en fet hög med plugg, fick en massa uppgifter att göra under lovet. Vi har ju precis börjat med medicinsk grundkurs så det ska bli intressant. Min fru erre är nämligen och gör högskole provet och det tar ju sån tid. Från halv 8 till halv fem nästan, så jag håller tummarna för henne. Nu ska jag plugga lite till sedan hoppa in i duschen och hoppas på att tiden går fort. Tycker ju att det är dags för frugan att komma hem liksom. Ikväll ska va laga till lite mumsig mat sedan är det utgång som gäller.

BROWNIE MED GLASS


STOCKHOLM

Resan till stockholm gick hur bra som helst, träffade en gammal klasskompis i tåget så resan gick hur fort som helst. Dock väger min väska ton, så att förflytta den i tågbyten och trappor var lite knöligt, den är överdrivet fullpackad. När jag väl kommit fram tänkte jag att jag skulle gå en snabbis på toan på tågstationen innan jag skulle träffa erre, och när jag väl betalat toa vakten och allt sånt där skit, märker jag att toaletterna är jätte små och att jag och min feta väska inte alls skulle få plats där. Så jag ställer mig och väntar utanför handikapp toaletten. För ofta man skulle ställa väskorna utan för toabåset liksom? Men griniga som dom var där släppte dom inte in mig på handikapp toaletten, det var endst för handikappade? Blev så fruktanskvärt förbannad. Vad hade det gjort om jag gick in där en snabbis liksom? Hade ju betalat och allt. Var ingen handikappad i närheten heller.. när jag stått och försökt diskuterat med en av toavakterna kommer en mamma och hennes barn och tro på fan att vakterna springer och låser upp handikapp toan för dom? Menar dom hade lätt fått plats i ett bås, ungen var stå stor att hon hade kunnat gått själv på toaletten. Idioter. Så jag sket i det och mötte upp min saknade erre istället för. När vi lämnat av min feta väska drog vi ner på stan för lite shopping och ett besök på kungshallen, provade också på "brownie med glass" vilket jag inte tyckte var någon höjdare. När vi sedan blivit mätta på både shopping och mat drog vi hem och la oss i sängen och tittade på idol. Tänk att det kan vara så underhållande att bara slappa.

SMÅSTADSLIV

Småstadsliv var hur bra som helst, förstår inte hur dom kommer på allt och att dom verkligen kan hålla sig när dom väl står där på scenen liksom. Det var inte bara jag mamma och viktor som passade på att dra till härnösand idag utan träffade även viktoria, kristian, jessie och niclas där. Sammanfattat så var kvällen as kul. så måste jag passa på att tacka min fina mamma som bjöd mig på det här. tack mamma♥

SMÅSTADS LIV I HÄRNÖSAND

Godmorgon, vaknade av att katterna hade blivit galna och att klockan var alldeles för mycket. Idag har jag prov i social omsorg och vi får se hur det verkligen går. Det har varit en virrig kurs, men det ska nog gå bra. Efter skolan drar jag mamma och viktor till härnösand för att kolla in Småstadsliv som ska uppträda där. Kommer bli hur kul som helst. Nu ska jag verkligen skynda mig till bussen och passa på att njuta av det stormiga vädret.

2011-10-26

Sitter äntligen hemma i soffan efter en lång dag med skola, matshopping, och massa besökande fram och tillbax. Orkade inte tillaga någon mat själv idag så passade på att utnyttja icas suveräna plocksallad. Hur gott som hellst ju. Jag ska alldeles strax ta tag i att börja packa, åker ju nämligen ner till stokholm i övermorgon och sedan vidare till östersund. Längtar nått enormt efter min två bästa andra halvor.

I KNOW IM PLAYING WITH FIRE, BUT I DONT MIND


INVIGNINGEN AV DOLLARSTORE

Igår efter skolan drog jag emma, andereas och philip till den efterlängtade invigningen av dollarstore. Dock var det alldeles för mycket folk där och jag ångrade nästa att jag gick in. 1300 kvadrat meter fullt med stressat folk.. Men jag ska inte klaga för jag gillar dollar och jag fick dessutom med mig en hel del fynd hem både till mig och min fina farfar. Efter dollar åkte jag och philip och köpte lite hämtmat och for hem till mig och spelade en massa xbox kinect. Hur kul som hellst ju. Men förstår dock inte hur den där kameran som sitter på kinectet fungerar. Helt sinnes ju. Dessutom kommer nya call off duty ut snart, och tur är väll det så jag att jag sara och philip har någonting att roa oss med när kylan kommer påriktigt.

DOLLARSTORE I SUNDSVALL

Imorgon har dollarstore prämiär öppning här i sundsvall, äntligen!!! Perfekt då när pengarna rullar in också. Om bara några minuter ska jag äntligen slå på det efterlängtade andra avsnittet av The Walking Dead s2. Sedan slå en signal till erre för att diskutera en massa zombiesnack. No lifer som jag är.

VIRRE ♥ BP ♥ ERRE

Har nördat lite betapet mot erre som vanligt, och satan vilken match det var idag.

- dvs att erre vann :'(

NYÅRSKLÄNNING?

Jag blev så himmla peppad för nyår helt plötslilgt, så här sitter jag och kikar på lite olika klännings alternativ. Jag tycker att det är jätte svårt och jag vet själv inte vad jag har för smak och stil när det kommer till sånna här klänningar. Men jag tror jag gillar dom här ovan rätt starkt, mest den röda. Synd bara att den inte var i en mörkare röd ton. Aja vi får väll se.

CREED - HIGHER


2011-10-23

Kom alldeles nyss hem efter att ha varit och vinkat av sara på busstationen. Hon åker nämligen till italien inatt och utomlands för första gången dessutom. Känner hennes nervösitet och känner med henne helt. Men det kommer gå as bra och jag ska hålla mina tummar för henne under hela hennes resa. Under dagen har jag och min farbror sysselsatt oss med att byta däck på farfars fina bil, annars har det inte hänt så mycket mer. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina fina kissebebisar och kolla på ett avsnitt av the mentalist. Helt klart bästa sättet att avsluta denna dag på.

HAHAHAHAHA AS SÖT JU


FIN BESÖK I MIN NYA HÅLA

Igår hade jag fin främmande av therese, lars, sara och philip. Vi fetade oss, kollade på tv och planerade lite inför nyår. Hur mysig kväll som hellst. Nästa gång vi ses hoppas jag på antingen fetfest eller bingo haha.

NY BLOGGDESIGN

Som ni kanske ser har designen förändrats lite här, om inte prova tryck på uppdatera tills det fungerar. Dock är designen bara tillfällig, var less på min förra och orkar inte lägga ner tid på att göra en bättre än denna just nu. Ville ha lite mysig vinter kännsla så det fick bli en snöande blogg den här gången. Ska ändra profil bild och lite små saker också men har inte tid just nu, farfar står och ropar på mig. Massa arbete på g som vanligt.

MORGON HUMOR


ÅKTE TILL VÄRLDENS BÄSTA FARMOR

Vilket behövdes. Så skönt att åka till min farmor, hon tar han om en som fan och man behöver bara ligga i soffan och känna sig som sju igen. När hon kommer och serverar massa bullar, mjölk och annat mumisgt och bara tar hand om en.

HÄLSADE PÅ MIN PRINS

Hälsade på min prins i helgen, körde hela vägen med en säng i nacken men det gick bra ändå. Han har ju nämligen flyttat till Östersund för att studera. Tycker Östersund är en jätte mysig stad, lite kal kanske men annars jätte mysig. Vi gjorde ingenting annat än mös, måste ju liksom ta vara på tiden. Vi hade mysfrukost, myslnuch och mysmiddag varje dag hasha. Vet ju inte när vi får se varandra nästa gång.♥

MYS MIDDAG

Gjorde mys middag till mig, farfar och pappa igår kväll innan pappa stack till thailand, det blev ungsgratinerad korv. Dock blev det ett special recept eftersom vi inte hade alla saker hemma, men det blev riktigt gott ändå. På kvällskvisten kom sara och philip hit och myste, vi kollade som vanligt på klipp, hade natthumor och lekte. Hoppas dom dyker upp ikväll också. Mina homies. För övrigt så sov jag över idag, fruktansvärt less på att klockan aldrig ringer ibland. Så det första jag ska göra när jag får pengar, är att inhandla en grym väckarklocka och ställa den på andra sidan av rummet...

VARMA KOPPEN ♥

kommer leva på varma koppen hela vintern. as billigt, as mumsigt och as mättande.

DAGS FÖR EN PROMENIX

dock är det inte lika varmt som på den här bilden, så måste nog ta och leta igen min vindjacka. hoppas den inte försvann under flytten bara. som mina tränings skor verkar ha gjort..

AS KUL MEN LITE SNUSKIGT


SOME THINGS WE DON'T TALK ABOUT



BUT I SET FIRE TO THE RAIN

Vaknade imorse av att en kissebebis låg och slickade mig i örat, kanske inte det bästa sättet att vakna på. Jag började morgonen med två avsnitt av the mentalist, världens typ bästa serie. Eller en av dom bästa rättare sagt. Idag flyttar min fina sam till östersund för att börja plugga där, vilket känns lite tungt. Men som tur är så har jag världens bästa mamma för jag fick nämligen låna henens bil nästa helg, så jag kan åka och pussa lite på honom innan vi båda får för mycket att göra. IDag ska jag plugga lite och framför allt umgås med min pappa och lillebror. Eftersom att pappa åker till thailand på måndag och blir borta ett bra tag framöver. Vet inte vad vad vi ska göra men någonting roligt hittar vi nog på. Nu är jag sjukt sugen på en promenad, känner att det är dags för mig att börja röra på mig igen. Så varför inte börja idag?

ABDUCTION

Ikväll myste jag, pappsen och lillebror till det med lite utekäk och bio, vi såg abduction och den var helt okej. Nu ska jag försöka sysselsätta mig med någonting, plugga lite, kolla på en film med lillebror, se om sara och philip dyker upp och mysa lite med mina fina kissebebisar. hoppas ni får en fin kväll ni också.

R.I.P STEVE JOBS


LINKIN PARK - GIVEN UP ♥

:(

white trash kompis <3


titta vad jag tyckä om hon. jag tycker hons skor är skit fina.


jag tycker hons tröja ä skit fin åxå. ni se ju hu fövånad jag bli.


nämen jävlar ja bli ju brydd hur chick man kan va huvva.


jöstja den här kvällen va ju riktigt crazy som man säjer på engelska.  gu va fin na är!



rikti beautiquen.

* CENSURERAD BILD PGV ÄCKEL *

älskare gömman

MITT NYA HEM

Nu har jag och alla mina djur äntligen flyttat klart, nu bor vi så fint här på farfars övervåning. Pappa också men han åker ju till thailand snart. Så då blir det ju bara jag, djuren och farfar. Mysigt det också. Klurade väldigt länge på hur jag skulle få plats med alla kläder och allt annat, men löste det på bästa, billigaste, smidigaste sett och har på så sett fått det riktigt mysigt här. Nu ligger jag här i sängen och gosar med alla kissebebisar och ska alldeles strax sova, ska avsluta kvällen med lite word fued. Imorgon är det skolan och det ser jag framemot.

SAKNAR MIN NORRABERGET KOMPIS



upd: mycket finare bild! looks like ***** **

EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT

Har städat precis hela dagen och nu börjar det verkligen likna någonting, huset är äntligen klart. Nu är det bara allting runt omkring plus att packa upp allting. Men vi har iallfall fått det jätte mysigt på farfars övervåning, ska visa er någon dag. Just nu sitter jag hemma hos sam, myser lite. Min lilla bby flyttar ju om någon dag eller två så ska ta vara på var enda minut. Dricka en massa av sams pappas goda te bland annat. Har dock lite läxor att göra. Men det pallar jag verligen inte med just ikväll. Helt slut ju.

TEMPLE RUN

nytt nördspel ♥

LITE MORGON HUMOR


HÄLFTEN KLART

Nu är hela övervåningen tömd och städad från golv till tak, idag ska vi ge oss på nedervåningen och det ska bli klar också. Vi får se hur det går, det är hur mycket som hellst ska göras, tur att farmor är här och hjälper till. Har aldrig sett någon som städar så rent och så snabbt som hon gör hahah. Igår kväll vara sara och philip här, dom var hur saknade som hellst så det var jätte trevligt och natthumorn var på topp. Nu ska jag försöka njuta av lungnet vid frukosten innan allt sätter igång. Önska oss lycka till!

RSS 2.0