IT´S THE FREAKIEST SHOW

Min första dag på mitt nya jobb gick alldeles utmärkt. Jag blev dock lite sur över att dom var så virriga, dom hade inga bestämda tider för lunch och raster. Så klockan halv tre fick jag min lunch. hur bra är de liksom? Pluset i kanten är väll att jag fick med mig firmabilen hem, hur soft som hellst. Kommer drömma massa mardrömmar om hur den blir stulen inatt, och hur jag sedan ska ringa och förklara det för chefen. Efter jobbet tog jag en tur till erre. Hon hade tydligen hittat fetaste lekparken. Jag var lika på som vanligt och efter ett tag stod vi där mitt i den fetaste lekparken. Dock han vi inte leka så mycket, en kvart senare var vi på väg till akuten efter att ha gungat lite snett. ordagrant. hehheeh. Men det gick bra inga ben är brutna. Just nu ligger jag och funderar över vart min kisse är? hatar att sova utan sam och smilla.. är så fruktansvärt tomt, sängen blir liksom för stor.

 

imorgon väntar mer jobb, är riktigt förbannat trött så kan väll inte säga att jag är 100%igt pepp. Jag är också bjuden på smörgåstårta imorgon. Olli fyller nämligen år, så får hälsa henne ett satans stort GRATTIS

ROLLING IN THE DEEP

Sitter och peppar mig själv inför min första dag på mitt nya jobb imorgon. Lite nervös är jag nog, har inte en aning om vad som väntar den kommande veckan liksom. Men det ska nog gå bra. Sam har varit här hela helgen, jag har hafft det så sjukt mysigt. Saknar honom redan. Önskar vi kunde vara med varandra jämt. Men sommaren är snart här och då kommer det finnas mycket mer tid. Önskar bara att det kunde sluta hända så jävla mycket skit hela tiden, kan inte allting bara stanna upp och låta den här sommaren bli den bästa? godnatt

McDONALDS FINASTE STAMMISAR..

..var på besök idag igen, therren vågade sig på fetaste packet med nuggets, chilicheese och hotwings. Medans jag chillade lungt med mitt vanliga nuggets pack. Vi gled runt litegranna i staden. Kollade in en massa rikemans hus litehär och där. Drömde lite om framtiden. Blir det en lyx villa på gräddhyllan? eller blir det en husvagn någonstans efter E4:an?

something in your eyes makes me want to lose myself, lose my self in your arms

 

 

 

 


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Grattis på morsdag ♥

EN RIKTIG HUNDRING HEHEHEHEHHE


LÄNGTAR IHJÄL MIG


SLÄKTTRÄFF I SÖRBÖLE


DID I EVER TELL YOU YOU´RE MY HERO, EVERYTHING I WOULD LIKE TO BE



Sam är ute och springer och jag ska alldeles strax sätta i gång med att göra frukost till oss. Vet inte varför men vi lägger alltid ner tid på mat jag och sam. Speciellt frukost. Innan jag träffade sam käkade jag aldrig frukost, aldrig. Hatade det. Mådde illa varje gång jag käkade på morgonen. Nu är frukost bland det bästa som finns. Egentligen borde jag också vara ute och springa, men min viktnedgång tog ett plötsligt stopp. Fast jag lovade mig själv så hårt att det inte skulle få hända. Jag som gick ner så himmla bra, det sjuka är att jag faktiskt inte gått upp någonting. Även fast jag frossat i chips, sushi, alkohol, mackor och pasta. också cola förståss. cola♥ Jag måste ta mig i nackskinnet igen, intala mig själv att dom där 45 minuters promenaderna innan frukost är as roliga. kämpa nu.

 

Om ett tag är det dags för typ en släkt träff i sörböle, har ingenaning om vad som kommer hända där. Sam följer iallafall med som stöd, tror mormor hade dödat mig om jag inte tagit med mig sam. Dom är så jävla homies. Längtar efter  mina små kusiner, var ett bra tag sedan jag träffade dom nu. Vilket är jävligt dåligt av mig, att jag inte tagit mig tid. Har tankat en massa appar med barn spel till iphonen dom ska få leka med. Nej nu ska jag ta och göra lite frukost åt min man, sedan fixa mig lite granna innan vi drar iväg. Ha en bra dag!

 


BILD REGN

Här kommer ett hyffsat fint bildregn sedan dom senaste dagarna, det har varit lite bus på norra, mösspåtagning, världens godaste mat.. sushi. en liten utgång. och lite annat smått och gott.

HÄLSADE PÅ MINA STUDENTER

Var och hälsade på några av mina studenter på mösspåtagningen, erre följde med som ballt stöd.

FLYING IN THE SPEED OF LIGHT

ligger halft dör i erres säng, i en väldigt tom lägenhet. Blev lämnade ensamn här idag. Jag har hafft ett par grymt roliga dagar här hoss erre som vanligt och lite fula bilder kommer nog dyka upp här när jag kommit hem. Dog åt " THE ANIMAL - FRIEND BODIL " inlägget här under. Bästa blogg rapen någonsin. Men så går det när Bodil och Erre är i farten. Nu ska jag klä på mig, käka lite frukost och sedan dra ner till navet för att träffa världens finaste sam.


Bossen komförbi i förrgår innan hon skulle till skolan, bjöd henne på fetingfrukost och film. ♥




NU KÖR VI PÅ STUDENT I ÅR IGEN!!!!!!!


puzz

THE ANIMAL-FRIEND BODIL


bildbomb från boddans photobooth :D
/your sincerely B&E

SERIÖST

Tyckte jag inte fick in lådorna under sängen, vänder upp den och ser till min storaförvåning att alla plankor på undersidan av sängen har lossnat. Ikea har världens aboslut skönaste sängar (av alla billiga), men fan så dålig kvalité dom håller. Bara att ta fram skruvdragaren och försöka laga skiten, förstår inte hur detta gått till.

♥IPHONE 4


I´M LOSING WHAT I DONT DESERVE


Jag ska alldels strax kliva upp för att tillaga lite äggröra och bacon, bästa frukosten i världen. När jag chillat klart vid frukost bordet ska jag ta tag i mig själv och gå ut och skrapa lite på huset. Ställer upp högtalarna på källar taket och koplar in spotify så löser sig nog allt jätte bra. Tänk att musik kan göra någontig så mycket lättare. Att stå och skrapa ensamen i tystnad går fan inte. När familjen kommer hem, drar jag med mig mamma till in staden för att bli med iphone och handla målarfärg.

 

 

 

 

 


ÄLSKAR NATTHUMOR


Can't you see that you're smothering me, holding too tightly afraid to lose control ?

 

 

 

 

Det var dom här bilderna jag fick skäll för igår, när sjuksköterskan trodde jag fotade personalens bilar, hahaha. Nu ska jag tröst äta och kolla på ps. i love u. Har serverat upp massa rester från helgen här bredvid sägen, pizza slicar, chips, gräddfil, dricka och lite annat smått och gott. Så nu ska jag och kissen mysa ner oss här i några timmar. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Ska förhoppningsvis träffa mathilda, behöver lite musselhumor känner jag. Så blir jag förmodligen med iphone imorgon. Har väntat tillräckligt länge nu va?

BUCKCHERRY - SORRY

I had a lot to say. Was thinking on my time away.
I missed you and things weren't the same.
Cause everything inside, it never comes out right.
And when I see you cry, it makes me wanna die.
I'm sorry I'm bad, I'm sorry you're blue.
I'm sorry about all the things I said to you.
And I know I can't take it back.
Every single day, I think about how we came all this way.
The sleepless nights and the tears we cried.
It's never too late to make it right.
I love how you kiss, I love all your sounds.
And baby the way you make my world go round,
And I just wanted to say,

 

I'm sorry.

I CAN´T EXPLAIN WHY IT´S NOT ENOUGH

Det blev inte så mycket mys och fettma i nedansjö igår, mathilda var nämligen tvungen att åka på ett akutbesök till primärsjukvården. Så man kan säga att vi fick oss lite äventyr ändå. Debbs följde med in och jag Emil och Sara roade oss utanför med kameran. När vi stått och tom fotat på varandra i en timme kom en sur tant ut och började skälla på mig. "SLUTA FOTA VÅRA BILAR, DU FÅR INTE FOTA VÅRA BILAR" . Jag som stod och fotade ett gäng vita blommor blev en aning chockad. Varför skulle jag ens vilja fota på deras fula bilar liksom? störd. Någon stund senare kom två glada filurer ut från primärsjukvården, men dock ovetandes om vad hon hade för fel. Men vi var glada ändå. Efter som att sara ville ha mer äventyr, åkte vi runt litegranna och hamnade på norra. Mysigt, men kanske inte så äventyrligt som sara hoppats på.

 

 

Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma och skrapa lite hus

A DIZZY TWISTER DANCE, CAN´T FIND MY DRINK OR MAN ? ? ? ? ?

 

 

 


I KNOW THAT IT´S A WONDERFUL WORLD, BUT I CAN´T FEEL IT RIGHT NOW

 

 

jag mår fortfarande värdelöst, magen har dock fått i sig lite gosaker. Min ängel till brorsa serverade mig med chips, gräddfil och energidryck på sängen, som han och mamma varit och köpt på ica. Dom är snälla dom, mamma och viktor. Nu sitter jag och väntar på att Debbs ska komma och plocka upp mig, jag ska nämligen på äventryr i nedansjö. Eller äventyr och äventry. Vi ska nog bara slappa, feta oss lite! Egentligen skulle det ha varit klassreunion idag, men den blev inställd. Sämst.

LISEBERGS NYA ATMOSFEAR

Hur jävla läskig ser inte den monsterkarusellen ut att vara? Europas högsta frittfall, hela 146 meter över havet. Tänk er att man faller i 110 km/h rakt ner från 146 meter. Skulle aldrig sätta mig i den där saken. Måste dom göra så jävla höga karuseller, tänk på oss höjdrädda liksom.

JAG HOPPAS JORDEN GÅR UNDER IDAG

imorse när jag vaknade vaknade jag ensamen, det första jag självklart funderade över var vart sam tagit vägen. Hade han åkt hem? Var han aldrig här igår? Han kanske skulle skjutsa folk och körde av vägen igårkväll? Förvirrat klev jag upp och började leta, och hittade så småningom en vrål förbannad sam hallft sovandes i soffan. Eftersom det inte gick att prata med honom gick jag ner och tog en varm jävla duuusch. Min så kallade "lugna kväll" igår blev allt annat än lugn därför mår jag som jag mår just nu. Sam drog hem för ett tag sedan, lika arg som när jag hittade honom på soffan imorse. Just nu vill jag bara att han ska ligga här bakom mig, hålla om mig, pussa lite på mig och servera mig fetingfrukosten på sägnen. Min mage håller dör av hunger. Men iställetför ligger jag här ensamen, bakis, döhungrig, längtandes efter sam och i hopp om att jorden går under idag. Förlåt älskling jag vet att det var jag som gjorde fel, du har all rätt att vara arg, jag älskar dig!

 


FESTLIGHETER PÅ G

 

 

ikväll är det dom här låtarna vi headbangar till.

VÅGAR MAN ELLER VÅGAR MAN INTE?

En snubbe föreslog för mig att han skulle skicka sin iphone 4 till mig ifall jag la in 1000 spänn på hans konto idag. Och sedan 2000 när den kommit fram hit till mig. Vågar man göra en chansning för tusen spänn? Menar hur osäkert den än låter så går det inte och få det så mycket säkrare. Om man skickarar  via postförskott så är man aldrig säker på vad som ligger i kartongen när man hämtar ut den. Och då hade jag förlorat 3000 på en gång. Om jag blir lurad nu är det bara en tredjedel så mycket. Tror fan jag kör på det, menar det är ju ändå en rätt bra deal tycker jag.. eller ska  jag?


Uppdatering : Det slutade med att jag dissade killen och köper en slitter ny för 6000 i butik istället för. Längtar arslet av mig, har fan inte hafft en telefon på flera år. Fattig som man är.

 


You got a new friend, well I got homies

Klockan är snart lunchdags, och jag sitter och funderar på vad jag ska severa till min lata prins. Just nu ligger vi och kollar på lite iphones, längtar verkligen tills jag har en i handen. Smillis ligger här och gosas med oss och ser bara almänt galen ut. galnaste kissen i stan. Alldeles strax ska jag gå och hälla upp vatten i jacuzzin, för det är nämligen där jag ska servera min  prins. Vi ska slappa, käka och kolla på film. Ladda upp inför kvällen liksom. Jag är as peppad, grillning, kubb, fest, tummen upp. Har planerat att grilla farligkorv och halloumi, så jävla gott. Nej nu ska jag gå och kirra upp badet och göra as god frukost

 

 

SÅ VIL JAG ÖNSKA ROY ETT STORT GRATTIS♥

JORDEN GÅR UNDER PÅ LÖRDAG

Verkar som att jorden har planerat att gå under ett antal gånger. Vilket jag verklikgen inte tror kommer hända, men om det nu skulle vara sant, så spenderar jag iallafall lördagen på ett bra sett med kung människor. slut.

KISSEMISS


FOR YEARS AND YEARS AND YEARS

Helt slutkörd efter dagens arbete, imorgon jobbintervju, håll tummarna. Nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna längre.. imorgon kommer världens finaste sam. längtar ihjäl mig. godnatt

DON´T HANG YOUR HEAD IN SORROW

Dagen har varit regnig, lång och kall men ändå jätte bra. Vandrade om kring på stenstadens gator med mina trognaste vänner, therren, erre och sashis. Vi kollade läget på alla in:s affärer. Eftersom att allt var som vanligt, tog vi en tur till norra. För ovanlighetens skull liksom. Där hittade jag och therren en cool borg. Nämligen Robin Hoods borg. Blev genast sugen på att gå på teater, så tror jag ska satsa på att se robin hood på norra i sommar. Imorgon väntar en heldags arbete, det är dags för byggstäd någonstans i den här staden. Klart man är på plats. Hoppas dagen går fort, så jag får träffa mitt psykfall till pojkvänn så fort som möjligt. På torsdag har jag en arbetsintervju, så det är bara att ni håller tummarn och önskar mig ett lycka till.

NÄR SAMTALSÄMNENA TAR SLUT

så kör vi på rollspel?

Guns N' Roses


två av världens bästa rockballader, helt klart

08:52

älskar att klockan snart är halvtio, att jag snart ska vara istan, på ett skit möte, att jag har ett skatbo till hår och sitter och bloggar iställetför att göra någonting vettigt. livet är bra sjukt. dags att fånga dagen. ses


CAUSE I MAY BE BAD, BUT I´M PERFECTLY GOOD AT IT



Har precis lagat världens godaste citron kyckling med feta ost, men som vanligt när jag lagar mat så är jag mätt när den är klar. Förmodligen för att jag småäter medans, men hur ska man kunna motstå liksom? I helgen trodde jag att jag skulle få toffla med sam, men eftersom han (fortfarande nu efter en månad) inte har tid att träffas eftersom han ska plugga, så blir det massa festligeheter istället för. förhoppningsvis kanske han kan offra en dag. På fredag ska vi fira Tim som nyss fyllt år, och på lördag är det klassreunion för högstadiet. Ska blir riktigt spännande och se ifall det bara är jag som lyckats åtstakommit (blev det där verkligen rätt? åtstadkommit..) ingenting hittills. Nu ska jag ta en snabbdusch och dra mig bort till bossen för lite kortspelning och mys. Imorgon är det möte som gäller. tråkigt. jobbigt. drygt.




världens bästa lillebror, vad skulle jag göra utan dig


FAN VAD TRÅKIG VÄRLDEN HADE VARIT UTAN OSS TJEJER




IT´S FRIDAY, FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY ! ! ! ! ! !





Jag och bossen sitter och spelar kort och lyssnar på denna grymma brud, garvar ihjäl mig varje gång. KUNG LÅT. Idag fyller plastmoster år, får önska henne ett grattis också ses vi ikväll♥

"Tomorrow is Saturday, and Sunday comes after...wards "

HÄR SITTER VI OCH HAR DET BRA

Sitter hemma hoss bossen och har precis spelat lite kort, kärringar som vi är. Just nu sitter vi och nördar massa betaspel på våra tegelstenar till telefoner, i hopp om att dagens avsnitt av big brother ska komma ut på tv11 play snart. Så vi får se vem som åkt ut. På torsdag kommer världens finaste kille till mig, deni!! jag ska nämligen vara super toffel och dissa alla festligheter som helgen har att bjuda på. Saknar ju min andra halva♥ Nu ska jag och sara fortsätta vara läskigt snygga och kanske spela någon omgång kort igen.




BLOGGEN ÄR LITE FUCKAD

Håller på designar om den litegranna, fick något cp ryck. Men som ni ser så är den inte helt okej just nu men på god väg. Det är mycket kvar att göra fortfarande. Jag ska ändra headern, så att bilderna blir i färg tror jag. Det ser så himmla grått och trist ut nu. Håller också på att fixa lite med Therrens blogg fortfarande också Mathildas. Lägger upp designerna när dom ör klara.

 


(prova uppdatera ifall det inte kommer upp någon ny design)

NU SKA VI VARA KÄRA PÅ EN FREDAG, FÖR SISTA GÅNGEN

 

 

 


SNARKAR DU?

NÄ, MEN SARA GÖR! hon snarkar rätt så jävla mycket. Men jag tycker om henne ändå. Idag har vi vandrat omkring på sörsidan, joggat litegranna och försökt peppa varandra till tusen. Vi ska alldeles snart börja med intervaller runt spåret här uppe i skogen. Vi har kommet en bra bit jag och bossen även om vi hafft någon veckas uppehåll. Nu ska vi ta tag i det igen. Intervaller, hopprep, promenader och simturer. Vi är duktiga vi. Imorgon ska jag följa med bossen som moralisktstöd när hon tar bort sin fina tandställning och efter det får vi se vad som händer. Nu ska jag lägga huvudet under kudden och ignorera saras harmoniska snarkningar. Godnatt


min boss ♥


HTC ELLER IPHONE?

Det är dagens stora fråga, själv har jag inte en blekaste. Therese har nyss köpt en htc så ska åka och känna på den litegranna och jämföra den med brorsans iphone. Får se vilken jag smälter mest för.

like i'm close to something real

sitter och funderar på vad jag ska köpa för mobiltelefon, nu när pappa har lovat mig att jag ska få köpe en för mina sparpengar. Mest av allt skulle jag vilja ha en iphone, eller en annan smartphone men det är nog inte ens möjligt. Just nu sitter jag och rensar platsbanken på jobb, skickar ut lite cv:n och ringer massa bossar. Väntar på ett samtal om ett städjobb. Får se hur det går. Ska alldeles strax ut och rensa jorgubbslandet och pyssle lite här på gården. Synd att vädret inte är lika bra som igår och i förrgår. Måste komma igång med solningen så jag iallafall får lite rosa färg innan snön kommer igen.

Chronicles Of Narnia

Varför är barn och fantsy filmer så jävla bra? Harry Potter och Narnia måste vara två av världens bästa filmer. Jag och pappa slog oss i alla fall ner i soffan igår kväll och kikade på den senaste Narnia filmen - The Dawn Treader. Den var lika bra som alla dom andra narnia filmerna, kommer att dö av längtan efter uppföljaren. Måste det ta så lång tid? Så är den sista harrypotter filmen snart här också, lite tråkigt faktiskt.

 


VILKET HÅLL SNURRAR KATTEN?

 



Om katten snurrar medsols använder du din högra hjärnhalva, och om katten snurrar motsols använder du din vänstra hjärnhalva. Några ser katten snurra åt bägge hållen, men det vanligaste är att man bara ser åt ett håll.
Följande lista visar på skillnaderna mellan tänkade från vänster och höger hjärnhalva.

Vänster hjärnhalva: omedvetna förmågor som intuition, kreativitet, helhetsuppfattning, känslosamhet, orienteringsförmåga, bildförmåga, formkänsla, igenkänning av ansikten,tolkning av ansiktsuttryck och musikalitet.

Höger hjärnhalva: medvetande, språkförmåga i både tal och skrift, matematik, logik, analysförmåga samt jagets historiska aspekter och framtidsplaner. Den arbetar sekventiellt, vilket innebär att den koncentrerar sig på en sak i taget


ÄLSKA BIEBER FANSEN

man kan ju säga att han har trogna fans, lill bieber.

MÅNDAG

Måndagen började lite segt med ett litet möte på kupolen, det gick rätt fort och bara alla kuvert och papper kommer iordning så kommer nog allt gå bra. Så småning om kanske någon slant klirar in på kontot, vem vet? Efter mötet mötte jag upp elvira och hennes mamma som låg och stekte på stranden. Väl nerslagen på deras filt kom sommarkännslorna tillbax igen. Känner att sommern är här för att stanna denhär gången. Lite senare mötte jag upp therren på birsta, kikad litegranna men åkte sedan hem till henne för att montera upp hennes klädstång. Blev rätt bra faktiskt. På kvällen drog jag och fiskade med sara emil och emil, vi fick en fisk. Vilket vi nöjde oss med. Det var riktigt mysigt. Dagen har varit alldeles för lång och det kanske är dags för mig att sova.'

 


Inlägget kom aldrig upp igår, klickar up det nu istället. Farfar väckte mig med piskan imorse. Dags att rensa gravarna och tvätta bilen. Ingen solning här inte.

ELVIRA?????

ser att någon gått lös på min facebook, kan den skylldige kanske heta elvira?

TAKEN

Eftersom att alla utom jag kikat på denna film, tyckte jag att det var dags för mig igårkväll. Vilket visade sig vara en grym idé. Filmen var riktigt bra och jag förstår varför alla kollade snett på mig när jag berättat att jag inte sett den.

GRATTIS FARFAR 86 ÅR

världen bästa farfar fyllde 86år, vilket vi firade med grillning och mys på altanen

i´M BURNiNG iN THE SKiES




SNOOKi

tror jag har världens största dvärghamster..

THE SÅS CREW

hade en grym kväll med erre, lollo och the sås crew på happy people club.

HAPPY PEOPLE CLUB

nu peppar vi inför happy  people club, kommer bli grymt

SMULTRONVIN KLOCKAN TRE PÅ EN FREDAGNATT INLÅST PÅ STADSHUSETS TOALETT

 

 

 

 

 

 

nu kör vi igen

MITT BARN




Saknar min lilla bääbis, längtar tills imorgon då jag får gosas med henne igen. Hon ser helt galen ut på bilderna ju. Sitter fortfarande hemma hos bossen vi har spelat kort, käkat kakor och diskuterat om livet. Imorgon väntar en roligt utgång, med förfest i min jacuzzi och bastu. För att ha råd med de ska jag och Emil skjutsa lite folk ikväll. tjäna någon slant sådär. Annars får jag väll sno pappas öl, och lämna en "Tack för ölen pappa" lapp på kylskåpet. Han är väll van vid det här laget, stackarn.


SAKNAR MIN ANDRA HALVA♥


fin han är min sam.

LINKIN PARK 2011 GLOBEN


Nu är det inte långt kvar, konsertbiljetterna är i trygga händer, tågbiljetterna är bokade och boendet fixat. Den 11 juni drar vi till stockholm för att se världens bästa band. Kommer bli grymmt. Ser även framemot andra spännande saker vi ska göra där, jag ska få träffa världens mest saknade emma, chilla på grönan och fira ett år med världens finaste sam. hur bra låter inte det?


NÅGRA GAMLA STUDIO FOTON



 

Hittade några gammla bilder från då jag och Niclas var i studion på Media. Fan vad man sög på att fota. Men modellan var ju söt iallafall. Vila i frid Niclas. Hoppas du har det bra, var du än är!


SITTER HEMMA HOS BOSSEN


Vi har nyss spelat kubb, vilket gick sådär. Skyller allt på min brytna nacke! Fick massage av saras mamma förut vilket hjälpte jätte mycket, kan nästan kolla åt höger nu så jävla skönt. Ska tvinga sara att massera mig med zon sedan hehe. Nu ska vi käka chips, förtsätta sörja och hoppas på att morgon dagen blir såå mycket bättre än den här. Vi klarar oss, vi är positiva jag och bossen♥


DOM TVÅ SENASTE DAGARNA

Har jag och elvira, kollat på alla resident evil filmerna, käkat varma mackor, åkt skateboard, badat med en hund, vandrat omkring i natten, klarat den lilla rampen på skatebanan, brytit fingrarna och nacken, lekt carp diem och legat 3 timmar i min jacuzzi, käkat massa chips, noggerglass och spelat stress. Nu ska jag ta elvira och min brytna nacke ut på en liten promenad och se om det händer någonting spännande idag.

 

 


LiNKIN PARK

Innan jag träffade Sam för ett år sedan, visste jag knappt vilka dom var. Nu kan jag inte leva utan dom. Älskar varenda låt, och kan i princip dom flesta utantill. Vilket mina vänner har fått lida för, tror alla är ganska less på att höra linkin park dygnet runt. I november 2010 bjöd jag min pojkvänn på en resa till london för att just linkin park skulle spela där. Det är seriöst den bästa jävla koserten jag vart på. Och om sex veckor åker vi till stockholm för att se dom spela för andra gången. Längtar så jag håller på dör. Här är en video från London konserten, med en av mina favorit låtar - the messenger. Ursäkta ljudet men kameran sög.


BLOGG DESIGNER

Har precis blivit klar med två blogg designer som jag gjort till två av mina vänner. Jag tycker själv att dom blev rätt fina, och jag hoppas dom är lika nöjda som mig. Jag och min kompanjon elvira har precis slängt oss i sängen med chipsen, chokladen och pepsin. Vilket vi förtjänar efter att vi efter två timmar klarat den lilla rampen på skateplanen. Nu ska vi se klart på den as dåliga filmen och spela betapet.

 

http://thebeaus.blogg.se

 

 

http://annathereses.webblogg.se

GROOVESHARK

Ett tips för er som inte orkar spendera massa pengar på spotify, grooveshark är en sida som har precis samma musiksortiment som spotify. Fast det är helt gratis och du kan lyssna hur mycket du vill.

Länk till Grooveshark

KLOCKAN ÄR SNART TVÅ

Och det är dags för mig att rasta elvira, vi har suttigt inne allt för länge. Tror vi tar en tur till skateramparna eller nått annat spännande. Sedan ska vi säkert se klart på den tråkigaste filmen vi någonsin sett i hopp om att någonting händer i den, Resident Evil - 0 av 5 chips...

into the light


wishes from vivalavita

SISTA MINUTEN

Om det blir så att jag och mamma åker på en sista minuten på fredag, finns det ett antal saker jag verkligen måste handla innan jag åker. Att åka till ett varmt land i vinterkläder är nog världens sämsta idé. Kikade runt lite på internet och hittade lite fina bikinis och lite basplagg som kan vara bra att ha. Den översta raden är från BikBok och den nedersta från H&M. Just nu sitter jag med världens mensverk och kan inte tänka på annat en choklad, tilloch med min katt har ändrat skepnad till choklad. Hoppas mamma snart är hemma och att hon köper med sig lite gott. Annars är nog det här slutet för lilla söta smilla. Ikväll hoppas jag att erre kommer och gör mig sällskap, kanske lite film? eller en skateboardtur i matfors fina skatehörna.

SKYTTEN 23/11 - 21/12

Har suttigt och läst lite om olika horoskop, deras personliheter och allt sånt där. Det är sjukt spännande och jag måste säga att jag tycker att det som står, stämmer väldigt bra in på personerna i min omgivning. Helt sjukt. tycker det stämmer på mig själv r'tt bra också. Några små saker som jag inte känner igen mig i. Vilket kan vara brister man helt enkelt inte vill erkänna för sig själv att man har hahahaha. Kolla själv erkänn det passar rätt bra. Dessutom så är min pojkvänn vädur, och personen jag umgåtts mest med i hela mitt liv lejon, nämligen mathilda.

 

De som fötts i Skyttens bild är hederliga och godhjärtade personer. De gör gott utan tanke på belöning eller gentjänster. Om de brusar upp går det lika snart över. Agg bär de aldrig länge på. De är enkla och rakt på sak och vill helst sköta sitt och låta andra vara i fred. De ser ljust på det mesta och är kanske litet för lätta att påverka eftersom de tror alla om gott. De har benägenhet för ångest och tungsinthet men av snabbt övergående natur. De som fötts under denna stjärnbild har praktiskt handlag och älskar konst och vetenskap. De är intresserade av studier. Skyttens människor får kämpa hårt för att så småningom nå framgång i livet. tack vare ihärdighet lyckas de skapa en god ställning åt sig. Senare i livet kan de vinna på lotteri eller få ett betydande arv. Antingen gifter de sig, kanske två gånger, eller också uppehåller de långvariga kärleksförbindelser. Om de får barn kommer de att bli till stor glädje. De kommer att få nytta av många vänner men de kan inte undvika att få fiender som kommer att bereda dem bekymmer De gör många resor och byter vistelseort. Skyttar får ett långt liv. De drabbas av sjukdomar men lätta och kortvariga. De kan emellertid råka ut för skador, till exempel genom fall. Temperamentet är vanligen lätt nervöst."

 


Element: Eld

Passar bäst ihop med: Lejon och vädurar.

Bra egenskaper: Glad, snäll, rättfram och positiv.

Dåliga egenskaper: Virrig och tankspridd.

Intressen: Vänner, Kärlek, fester, TV och sport.

Favoritfärg: Blå, röd, grön och svart


MIN BÄSTA VÄN VAR SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN I ÅTTA TIMMAR

 

 

 

så nu får hon så lov att gottgöra mig för dom åtta timmarna jag hade hjärtstillestopp, typ skräckfilms maraton med inklusive chips, en glidning eller nått annat spännande ( eller gott ). detta är ett krav.

 


VALBORG 2011

Jag hade världens mysigaste kväll igår, med världens mysigaste folk. Vi grillade, spelade kubb och massa annat roligt. Idag mår vi som vi förtjänar, och jag och sam ska alldeles strax bege oss till birsta för att handla lite små saker. Ska bland annat försöka hitta lite sommarkläder. Eftersom jag och mamma kanske åker i väg på en sista minuten till turkiet på fredag.
,

RSS 2.0