PRICKIG KRÄFFTA?

Här låg jag igår och tog vara på den as fina vädret, badade mycket och solade för hårt. När jag kom hem såg jag ut som en prickig kräffta. Sönder brännd med fräknar från topp till tå. Just nu ligger jag och väntar på att min (också sönder brännda) vänn erre ska vakna. Verkar lite segt dock. Idag kommer den en tjej och köper min garderob som jag har kämpat med i tre dagar att ta isär. Tur erre kom igår och hjälpte mig alltså. Min fina sam kommer ikväll. Äntligen säger jag bara. Även om det bara var 4 dagar sedan vi sågs känns det som två veckor hahahha. Världens finaste sam ♥

KÖP MIN GARDEROB??


STOCKHOLM BILDREGN


TIME TO GET BACK ON TRACK

Ligger i min egna säng för första gången på en evighet känns det som, är äntligen hemma. Resan har varit grym men nu måste jag tillbaka till verkligheten igen. Imorgon väntar jobb och träning och hela veckan följs upp med möten och lite mer roliga saker. Nu måste tvinga mig själv att somna ska upp 06:00 imorgon! Godnatt!

STOCKHOLM

Vi har nu befunnit oss här i huvudstaden i en halv vecka, vi har hinnit med så mycket. Och jag har hafft det så sjukt roligt. Och ända har bara halva tiden gått. Berättar väll mer när jag kommer hem, men tänkte bara säga att jag inte åkte fritt fall, linkin park konserten gav mig gås hud, jag och sam har nu varit tillsammans i ett år och två dagar! Fast vi ska fira det imorgon med lite små saker bland annat sky view på globen. Nu ska jag mysa ner med sam och fortsätta njuta av semestern.


MINA STUDENTER

har hafft två mysiga dagar, jag har firat mina studenter, käkat as god mat på studentskivorna, gjort två as roliga utgångar och lite annat. Nu sitter jag hos min fina sam, vi åker till tågstationen om någon minut bara, för att sedan dra vidare till stockholm! ÄÄÄNTLIGENNNNNNNN

NATTBAD

nattbadet ägde och det var så fruktansvärt varmt i vattnet, låg i vattnet i en timme typ.

carry on as if nothing really matters

Sitter och små pysslar med lite presenter till mina kära studenter, hahah det rimmade ju.. Det går iallafall sådär men tycker att jag har lycktas hitta på en roligare gåva en dom flesta. Vi får se om dom blir glada. Väntar också besök, Erre är nämligen påväg hit, vi ska ta årets första nattdopp. Kommer förmodligen vara svinigt kallt men det går att härda. Gruvar mig redan. Förövrigt är jag överdrivet pigg, har lyckets vänt på dygnet totalt. Tvingade mig själv att sitta uppe hela natten igår, hade energidryck till min hjälp. Vet dock inte varför jag tvingade mig själv till det. Brist på annat att göra kankse. Blir uttråkad så fort.

 

På fredag är det utgång som gäller, har laddat upp med lite blandade saker, lite bubbel, lite vin och lite öl. Peppar sönder mig själv. Tror sommaren gör mig till en alkis. Dagen efter åker vi till stockholm, äntligen säger jag bara. Vill ut på äventyr. Tänker inte ligga hemma en sekund denna sommar, har massa planer som ska hålla mig sysselsatt. Inge stora planer dock. Mer som bilbingo, nattbad, skarreborre, kärringkvällar med pefsen, mini roadtrips, jobb, ridturer, promenader, utflyckter, picknickar, strandhäng och miljontals andra saker. Bara pengarna klirrar in som dom ska kommer även den här sommaren bli bra. Nej nu får erre ta och dyka upp snart så jag kan sluta med mitt tomskrivande. Kanske ska ta och fortsätta fixa med presenterna.

REBBANS BLOGGDESIGN

Har precis kodad klart rebbans blogg, är rätt nöjd. Tycker den blev ball. Hoppas hon blir lika nöjd som mig, annars dyker det väll upp en ny såsmåning om. Ska också koda klart Mathildas blogg som jag håller på små pysslar med litegranna! Det blir ett lite vilt leopard tema på den, som kommer passa henne perfekt! Leopard kvinnan själv.

PANTERN

vi hade fin besök av en ekorre idag, smilla låg och spanade in stackaren innan hon jagade iväg honom. stackars ekorren vill nog aldrig komma hit igen.

PROFESSIONELL BETAPETARE


kallar mig själv för professionell betapetare hahahahha

MONSTER RÅTTORNA HAR FLIPPAT


EN VECKA KVAR TILL LP KONSERTEN ♥

Bilderna är från förra linkin park konserten i London, idag är det precis en vecka kvar till konserten. Lääängtar så grymt mycket tills jag står längstfram eller i mitten av folkmassan och flippar. Helt sjukt! En vecka kvar tills konserten, och sex dagar kvar tills jag och sam firar ett år tillsammans. Kommer bli en grym resa. Dessutom får jag äntligen träffa en otroligt saknad emma ♥

NATTHUMOR


SOMETHING NEW

En fin tröja jag köpte här om dagen, köpte också lite annat smått och gott bland annat ett jätte fint nagellack i corall/orange färg från hm för bara 9kr. Hur bra? Sedan blev det bara massa onödigt trams som följde med hem. Saker man bara köper för att köpa. Nu är det mindre än en vecka kvar till stockholm resan, så ska spara alla pengar jag har kvar tills dess. Jag och rebban ska nämligen göra stockholms gator fattiga på saker, eller nått i den stilen hahaha. Nu ska jag ta en tripp till Nedansjö för att hälsa på pappsen och farfar, klappa min fina häst och hamster lite granna och hämta alla mina kläder där så jag kan tvätta och börja packa. Funderar också på vad man kan ge till alla mina fina studenter på torsdag och fredag. Måste komma på någonting roligt. Riktigt roligt..

IPHONE 4 CASES

Nu pallar jag inte sitta stilla nå mera, har legat i sängen PRECIS hela dagen. Erkänner att det har varit extremt skönt. Men nu börjar mitt spring i benen ta över och jag måste göra någonting. Synd att min söta kisse ligger och sover så sött på min mage. Har inte hjärta till att väcka henne. Min mage kurrar ihjäl sig och jag är sjukt sugen på äggröra, eller typ kyckling. Hade varit döds gott! Nej nu ska jag försöka lyfta bort smillis från min mage utan att hon vaknar, laga lite middag till familjen, ta en promenad och göra någonting annat roligt. Jag har också suttigt och kikat på lite iphone 4 skal, måste ju ta och skaffa något lite mer roligt. här är några jag fastnat för.

MIN VÄN MARRE ÄR SÄMST


marre skulle hjälpa mig att klura ut vad jag skulle köpa till sam i ettårs present, tror han har det.
Nacka varför inte???

ETT AV VÄRLDENS BÄSTA BAND


MAMA, I JUST KILLED A MAN?

Dagen har varit varm och god, fullproppad med härliga människor och goda ätbara saker. Det gillar vi, eller jag iallfall. Nu har jag precis sett klart på bb finalen (repris) och kan säga att rätt person vann. helt klart. Har också utklassat erre på betapet, förstår inte att hon inte blir less på att förlora? Nu säger jag och min fina gosis kisse smilla hejdå och godnatt!!

 


TROLLFACEHUMOR

dör ju hahahhahahhaahha..

REMEMBER ALL THE SADNESS AND FRUSTRATION, AND LET IT GO

 

 

Nu har jag städat hur fint som hellst, tänt lite ljus och tankat ner filmen unknown. Jag och sam ska ha en liten myskväll ikväll så vi har laddat upp med godsaker i ton. Sitter också och funderar på att göra en totalmakeover i mitt rum. Sälja allt som finns här inne och fixa lite nytt. Man mår alltid bra av lite förändring liksom. Har kikat lite på ikeas hemsida och dött av kärlek till vissa möbler. Skulle också behöva rensa min garderob, slänga lite och lite nytt. Men eftersom stockholmresan närmar sig. Väntar jag med shoppingen tills dess.

 



SUNSHINE IN A BAG

Godmorgon, sitter snällt och väntar på att min man ska bli färdig med min frukost. Någon god, kryddig, tomatig och lökig omelett. hur gott? Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, fall det blir vedklyvning, målning av hus eller nått annat skojsigt. Ikväll är jag iallfall helt säker på att det blir myskväll. Ska ladda upp med massa godsaker och mysa ner mig med sam framför någon as läskig film. Denna dog jag åt, morronhumor när den är som allra bäst..

HÄRLIGA LEDIGA TORSDAG

idag är jag ledig så himmla skönt, ska spendera dagen med lite shopping på in och birsta city. Så ska jag självklart på hattparaden, spela lite på hästar och se om jag har någon tur med mig idag. hoppas det är sol bara. Nu ska jag ta och ringa Erre, fixa mig lite och ge magen någonting. ha en bra dag!

 


HELTSJUKTSLUTKÖRDTJEJ

Slutade klockan åtta idag, så är helt slut körd nu. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag sov fyra timmar i natt. Har ingenting mer att komma med. Ska dö i sängen nu. Godnatt.

RSS 2.0