MAAALLAN

nu ska jag gå ner och fixa mig lite, seden drar jag till mallan och firar henne.

GRATTIS BROOOOR


fjoooortisszZzz

BRÖLLOPS FOTOGRAFEN


var och kikade på bio igår trotts att jag var sjuk, jacobiii förslog bröllops fotografen
var inte så positiv på den i början men gav med mig! Och den visade sig vara rätt bra
lätt värd att se om man har humor. Bra handlig och skådespelare.  


TE OCH OLIVER

Sitter här och klickar runt på olika bloggar, dricker earl gray tea och käkar oliver och ost. Det är grått och tråkigt ute och det regnar som det gjort den senaste veckan. Det finns ingenting bra på tv:n och jag är fortfarande sjuk. Har hostat så mycket så att mellanhjärdet(visst heter det så?) kommer spircka snart. Jag har heller inte fått in någon bra musik på ipoden än, fattar inte hur man gör. Jäkla itunes. Nu ska jag alldeles strax ta bussen in till stan, har en körlektion att avklara.

jag saknar rebban och jag längtar grymt till den 27 december.
dock måste jag finputsa min engelska lite?


SUNDSVALL

Nu ska jag alldeles strax borsta håret, tänderna och fräscha upp mig lite för allmänhetens skull, ska åka till stan för att träffa emelie och lämmmna igen någonting som är hennes ;). Jag ska också gå till carlings och hämta min älskade telefon. När klockan slår fyra ska jag gå till ocab och vänta på pappa, vi ska övningsköra lite. Måste ju ifall jag ska kunna ta det där förbaskade körkortet någongång. Vill ju verkligen ha det och det är inte långt kvar nu. För övrigt är jag fortfarande förbannt sjuk, och vädret är fortfarande lika dåligt. Nej nu ska jag fortsätta lyssna på N H.


SNART GÅR JAG SJÄLV


oavsett om jag går själv eller inte så ska jag se den på bio, så är det bara
mina vänner har en tendens till att inte spara pengar :P


LEDIGHEEEET

Det är rätt skönt med lov, även fast jag är jävligt sjuk. OCH jag har glömt min telefon i stan? inte bra, jag hoppas att jag får tillbax den så snart som möjligt.. jag måste också hitta en bra halloween outfit! Nej nu har jag inget mer att skriva.


IPOD NANO VIDEO


sitter och klicka på en sån här nu, måste bara lära mig systemet.
och hur man får inte musiken som man vill, hatar iTunes (n)`


EFTER EN LÅNG DAG

sitter jag här med två onda fötter åter igen i emmas place. Har vandrat i sex timmar på birsta medans emma jobbat. Ja det var jobbigt. Träffade emelie en snabbis, hon letade efter en halloween outfit, skulle vara bunnnnny. Fikade också med dennis och hans polare. så tiden flöt på rätt bra ändå. nu ska jag alldels strax gå och fixa mig, det blir en utgång med emma och matilda och några andra roliga människor.


EMMAS PLACE

klockan slog precis 09.48.och jag kom precis ut ur duschen!! sitter nu med denna laptop och väntar på att emma ska vakna. även och det verkar ta ett bra tag. Ikväll ska vi ut jag matilda och emma. Hoppas det blir bra. För övrigt är jag jävligt sjuk och snart helt pank också. Synd bara att min bror fyller år till veckan och jag vet inte ens om jag har pengar till att köpa honom någonting, jag vet inte heller om jag har tid att vara hemma på hans dag. Nej, måste fan ta mig tid. :)

så jag hoppas att amandas resa till irland gick bra och att dom får en bra vecka där =)


NU ÄR JAG FAN ARG



hur fan kunde nicklas åka ut? han var ju as bra igår..


....SÄG INGENTING TILL MIG....


Sitter och myser till Melissa Horns ljuvliga röst, älskar det nya albumet.
klicka
här för att lyssna♥


MIUN

idag har vi ingá lektioner, vi ska nämligen besöka mittuniversitetet. Kommer bli intressant, jag och emma valde kriminalteknologi eller nått och någon ekonomi grej.

efterskolan kanske det blir m? kankse..


JAG HAR LEGAT HELA DAGEN

exakt hela dagen! Har kikat på tv, lekt med farmville och happy aqvarium och skrivit en önskelista. Klockan halv fyra kom familjen hem och då var det dags för äcklig fläsk korv och rotsaksmos, måste vara det vidrigaste som finns. Efter maten blev det till att spela halo med brorsan, det är riktigt kul faktikst även om vi redan klarat ut alla tre halospelen. nördigt!!



GODMORGON

klockan slog nyss 11.10 och jag ligger fortfarande kvar här i sängen. Det är verkligen inte bra. Började ju egentligen 10? Men jag har verkligen tappat greppet för skolan igen och blivit sådär skoltrött som jag var förr året med som jag lovade att aldrig bli igen. Nej nu ska ta och vakna till och borsta ut tovan som sitter mitt på huvudet, springa till bussen och vara aktiv i skolan. Dags att börja om från början igen, ta tag i allting och skaffa sig en framtid.

Efter skolan ska jag gå till m och förhoppningsvis klicka klart repetionen, efteråt hämtar amanda upp mig i stan så drar vi hem till elin och bakar en tårta tills på torsdag, en mycket bättre tårta än A:arna och resten av HB.


70% KAKO

     
ni måste väl hålla med om att choklad med 70% kako är bland det godaste som finns, är som galen i premium chokladen med smak av raspberry (hallon). Sitter och tuggar på en bit alldeles precis nu.


TO TIRED FOR GRAFISK





nu sticker jag i väg på en välbehövd lunch.

BEHÖVER INSPERATION


Behöver insperation till ett bokomslag på grafisk, hittade ett som jag gillar, men vill
liksom ha mer färger eller någonting enkelt.

MÅNDAG

just nu ligger jag i sängen och halvsover, smilla ligger här bredvid som vanligt och kurrar. Funderar på att gå upp och hämta någonting att fika, någonting gott. För övrigt gör min mage ont därför jag är hemma idag. imorgon efter skolan ska jag åka ut till birsta en sväng själv för att handla: galgar, skohylla, kjolgalgar, sängbord och kanske en kattbädd/säng till smillis.

helgen varsådär, hoppas matilda hade roligt ialla fall :*


GRATTIS MATILDA


min bästa vän fyller nämligen arton idag ♥
det firar vi i helgen med två utgångar! kommer bli jätte bra.


IMPONERAD


kan ni fatta att en kille ritat denn bild i ps och ai? helt sjukt

 


DEPEND & VEET

Idag hade jag en dålig dag, varg på allt och alla som jag kan bli ibland. Förstår inte varför, eller jo egentligen så gör jag ju det men vägrar kanske inse haha. Som tröst shoppade jag med mig lite små saker hem, tänkte ta hand lite om mig själv liksom. Köpte ansiktsvax från veet, manikyr set från depend, mascara från mf, foundation från mf och en ögonbryns penna från h&m.

Provade också att vaxa mina ögonbryn för första gången i mitt liv, har alltid suttigt med den där förbannade pincetten och plockat hår efter hår. Vaxet funkade as bra och det gick så fort och blev så bra, någonting som jag kommer fortsätta med i framtiden iallafall. Det franska manikyr settet var därimot inte alls bra. Lacken har redan börjat försvinna och jag applicerade skiten för bara några timmar sedan. Så följde det inte med några mallar heller, har för mig att det alltid följer med sådanna?

nej nu ska ta och mysa ner i sängen med lite bra musik och en gosig kisse, tolka det inte fel


godnatt♥


VI ÄLSKAR SAMHÄLLE

nej nu ska vi fortsätta att läsa om Adam Smith


BOKAT OCH KLART

Just nu sitter jag i mitt nystädade rum som är så fint, känns skönt. Jag har precis bokat klart allting tills nyår. Jag tar nämligen flyget till irland den 27 december och stannar där över nyår. Kommer bli as bra, saknar rebecca. Nej nu ska jag gå upp och käka bullar och dricka mjölk, det är ju endå kanelbullens dag.


castlederg, irland


DET ÄR SÖNDAG

och jag är sjuk, undra varför? förmodligen för att vi tillbtingade gårdagen i ett hus med minusgrader. synd. Jag ska aldeles straxx gå till ljungan, det blir bullbakning med farmor. Ett måste, annars blir inte klassen så glad.

DEN DÄR JACOBI

kom precis hem till mitt varma lilla rum i matfors, spenderade kvällen med elvira. Det var meningen att vi skulle ha film maraton men det gick inte filmerna varför dåliga. Och dessutom var det iskallt i huset, bokstavligenn talat. Det var minusgrader där inne. Det var så kallt att det blåste "rök" när man andades. men jag hade rätt kul endå haha.

nej nu har jag slut på ord, inget mer att säga liksom. godnatt


VAD HÄNDER IDAG?

om någonminut ska jag åka och käka middag hos farmor, hoppas det bir gott är hungrig. Annars sitter jag och väntar på ett sms från den där jacobi, men det verkar segt. Jag antar att det blir film maraton med elvira och bodil ikväll. Annars kanske jag går ut med några vänner. VEM VET!


PRETTY WOMEN


grymkille


MIN REBBAN :')

rebecca säger:
gör deeeeeeeeee
men alltsås
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG
JÄVLA J.K ROWLING
HON KAN DÖ

wilma säger:

vadårå?

rebecca säger:
ofta att dumbledore döör

wilma säger:

hahahahaa men ja

rebecca säger:
svär att jag grät som ett jävla spädbarn
fyfan

wilma säger:
hahahahaha så kan det vara va
:*

rebecca säger:
inte roligt
sen blev jag arg och kastade ut syrran
ahahha det är ju bara en film!!!!
förstår inte varför ajg blev så ledsen ocharg
men han var ju så snälll :)


M - ÄR MITT NYA HEM

Det känns typ som så nu, men det är bara så skönt att sitta där och klicka. Snart har man liksom körkortet. Ska även dit i morgon och klicka lite, och dricka lite av det där goda kaffet som bara martina kan utala namnet på. Efter M blir det svenska lektion med en massa argumenterande tal som ska redovisas, ska bli lite kul att höra på alla olika åsikter om olika saker faktikst. Klockan tolv kommer mamma in till stan och plockar upp mig. Vi ska fara ut till birsta och kika på skor och lite annat smått och gott, jag vill ha ett sängbord, ett sko hyllplan, några galjar och ett nytt fräscht nagelack! Efter birsta besöket ska jag övningsköra till timrå, mamma säger att det är knöliga korsningar där. Alltså bra träning för mig. Sedan ska vill till banken och jag ska lära mig lite saker om att flytta över pengar i mina olika konton osv. Delvis för att jag ska få en reseförsäkring när jag flyger till irland♥ sedan är det bara själva bokningen som ska göras.

idag har det varit en såndär seg torsdag igen, även om den gick ovanligt snabbt. Endast sega lektioner förutom bilden då. Börjar uppskatta den mer och mer. Saknar liksom Kulturskolan också och Kristina förstås. Men min nuvarande bild lärare och är också grym. Jag älskar verkligen att rita, det är så befriande på nått sätt. Idag ritade vi ansikten med kolkritor. Det gick inte bra men det var kul. slutade med att jag hade svarta kolfläckar i hela ansiktet. och martin den jäkeln tänkte inte säga någonting, utan hoppades att jag skulle gå så till bussen. haha elaka jäkel alltså. tur att bildläraren så åt mig att jag behövde tvätta mig...

Just nu sitter jag och pillar med Replay Music skiten, och cracket vägrar att fungera liksom. HenkeboY har försökt hjälpt mig, men det funkar bara inte. Och det är väl inte en nyhet direkt att dagens teknik verkar hata mig? annars sitter jag och suger i mig ett glas iskall cola, det är as gott. nu ska jag stänga av den här laptoppen och sova lite, den vill mig endå inte väl. fast först ska jag fortsätta prata med rebban, som är arg på J.K ROWLIG som dödar dumbledor i den senaste hp filmen :')

nu ser jag framemot irlands resan, att träffa sheepey, och skräckfilms maraton med bodil och elvira hahaha



THE STORY - BRANDI CARLILE




EMELIE VART ÄR DU?

ja vart fasen är du emelieee, du får skolka alla dagar förutom torsdagar. And you know it, vårat project arbete kommer bli lidande och vi kommer få ett stort IG! SKÄRPNING! :D visst är bilden vacker? kanske ska använda den som pastich istället för! för övrigt så är det min us grader i sverige idag, så du vet rebban.

RSS 2.0