LATEST CRAP

 

 


HITTAR INTE SPÖKET

det ska tydligen dyka upp ett spöke efter bilen men hittar det inte

FOR BITTER AND WORSE


hennes nya skiva är as bra


AV BODIL :D


SKISSAR PÅ MITT

hoppas det blir bra, idag älskar jag grafisk


NORRA JÄRNVÄGSGATAN

Imorgon är det åter igen måndag och allt verkar flyta på som vanligt, vi är redan inne på vecka 48 och det känns helt sjukt. Det är liksom snart julafton, nyår, studenten? jag hänger inte alls med här. Men jag hoppas iallafall att denna vecka blir en riktigt bra vecka, och att den har mycket att bjuda på. Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och säga godnatt och hoppas att jag inte sover över imorgon, hoppas på en bra vecka.


meeeeedieeeprogrammmet


NEW MOON


i
kväll 21.00 med deebbs


BILD OCH FOOORM


martin picaso


vi håller på målar människokroppar med akvarell, kul? nej


bildanalys och bildkomposition var dagens ämen i kursen


dagen har varit riktigt seg men ändå helt okej, skön på nå vis. Slutar tolv imorgon så då ska jag fixa mitt leg foto och annat. På kvällen bär det iväg på biteline och sedan new moon. kommer bli as bra.


NU SÄGER JAG OCH SMILLA


GOOODNATTTTT, IMORGON BÖRJAR VI OM


MIN DAG

har varit sisådär, råkade svika gruppen imorse genom att sova över alldesles för många timmar. Åkte iallafall in med halv tre bussen och var där tio minuter inna vi slutade. Så det känndes inte värt att gå dit. Spenderade därför dagen på stan istället för. Handlade lite nya välbehövda prylar och kläder. Det känns braaaa. Åkte med kvart överfembussen till vattjom och hälsade på kusinerna lite. En blöt promenad, god soppa, aristocats och popcorn blev det. myyys. Nu ska jag se klart filmen sisters som jag blrjade såg på igår.sööööta jävla unge


THE DONIES


snygg


JAG BÖRJAR BLI RIKTIGT

duktigt på att sova över, varje jävla dag.

TISDAG NATT

Dagen har inte varit bra alls, det har regnat och tankarna har flödat för mycket. Det börjar närma sig nu och det är väl därför tankar flyger som dom gör. OCH GISSA VARFÖR JAG ÄR VAKEN NU? jo för att jag inte kan sova, EFTERSOM? jag täääääääänker för jävla mycket. Nej nu ska jag ta mig en natt promenad till bryggan. vi hörs!

Jag kanske får en härlig onsdag iställetför?
ska upp tidigt och handla upp 1000lappen pappa gav mig!


BÄSTA DAGEN I VECKAN

Tisdagarna är nog den bästa dagen på hela veckan, dagen börjar så bra med bild och form och flyter sedan på med grafisk och sedan foto. Hur bra låter inte de? Nej nu måste jag faktist ta och göra mig iordnig har en stor tova jag måste borsta ut innan jag åker till skolan. Imorgon lägger lägger mina päron in lite pengar på mitt konta så då ska jag äntligen få trycka in lite nya saker i garderoben.


Den här fina har martin gjort, ni ser väl att det är jag på bilden. BILD & FORM A


BACK IN BUISINESS

Tillbax på media efter två och en halv lång vecka med sjukdom och lov det är tungt, riktigt tungt. Orken finns liksom inte. Just nu sitter jag på grafisk och försöker kläcka fram en idé till den nya uppgiften vilket är riktigt svårt. Speciellt när klassen innehåller får många bra talanger. Vad man än gör så är dom alltid bättre, det är inte kul. Nu ska jag låta mig själv insperars av google. cu.


I WONT BE YOUR WINTER

åtta dagar kvar tills min dag
fyrtiosex dagar kvar till julafton
fyrtioåtta dagar kvar tills jag åker till irland
femtiotvå dagar kvar till 2010


ORPHAN

 


Jag kan verkligen inte sova nu förtiden, jag tänker för mycket. Imorgon är det måndag och skola som gäller. kommer bli tungt. Nu tänkte jag fördriva tiden med filmen orphan som alla säger är så bra. Efter filmen ska jag ta en lång skön dusch och äta en god frukost. Vad är meningen med sömn egentligen? jag klarar mig så bra utan. Den kommande veckan har jag bokat in fika och lunch med några vänner och hoppas på en utgång med min väldigt saknade matilda. På fredag är det biopremiären new moon med deeebbs som gäller. kommer bli en grym vecka.


uppdatering 05:14 har precis sett klart filmen och den var faktikst riktigt bra. Nu väntar en lång skön dusch och en god välbehövd frukost, magen har kurrat i flera timmar nu.


MUSIC TO MY EARS


KÄRLEKSFULLT

Jag vet inte riktigt hur länge jag suttit och stirrat på skärmen nu. Det är helt tomt i huvudet på mig och jag känner sån prestationsångest. I min egna blogg så skriver jag en massa saker utan att tänka och verkligen gå igenom det jag skrivit för jag bryr mig inte. Men det här är lilla wilmas blogg. Eivin Larssons Wilma Larsson, var bara tvungen att skriva det.

Jag saknar verkligen wilma och är så glad att vi kom varandra så nära på slutet men önskar samtidigt att jag hade fått mer tid på oss eller kommit nära varandra tidigare. Jag hade iallafall en riktigt bra sommar med wilma och jag hade inte velat ändra någonting alls. Eller vid närmare eftertanke så hade jag gärna tillbringat mer tid med henne istället för att vara en surpuppa och ruttnat i granloholm i någon slags protest mot flytten. MEN, i december kommer wilma till mig och vi ska busa och ha så kul under den tiden, även om vi bara ligger och dör inne på mitt rum någon dag. Vi behöver inte göra mycket för att ha roligt utan vi bara pratar med varandra och oftast slutar det med båda två som viker sig av skratt för vissa av sakerna vi säger, man skulle kunna tro vi var riktigt dumma. Vi har bara lite otur när vi tänker. Som wilma säger, jag är inte känd för att vara smart.

Tänkte avrunda detta inlägg med en snygg bild på oss!

Älskar dig wilmisssss

over and out


jag har börjat inse

 

DAAAH

DET GÅR INTE ATT SKRIVA HÄR LÄNGRE!
imorgon kommer sälen, det gillas

IT MAKES ME WANNA LOSE MYSELF

    


GRATTIS TILL KÖRKORTET E


eeeemmma

RSS 2.0