IRLAND

ligger och tugger på en kittkatt, den är as god och super billig. Låter rätt bra va? Resan hit gick bra, även om det var mycket krångel. Verkar alltid vara det när jag ska resa själv. tåget var försenat, bistrovagnen var försenad (altså min frukost), toaletterna på tåget hade frusit och var urfunktion! kul att hålla sig i över tre timmar haha. Dörrarna till tåget vägrade gå igen, dom hade också frysigt eller nått. Flyget fick nå fel på motorn, så precis när vi kommit upp i fart och skulle lyfta så tvärnitade piloten och alla slog huvudet i stolen framför haha. så då fick vi byta flyg och vänta i en timme. Väl framme i irland missade vi bussen till castlederg tur det gick en till ganska så snart.

men nu är jag iallfall här och jag har det hur bra som helst, köpte en chips påse idag som är större än en kudde för under tio kronor. är jag i himlen kanske? Rebecca sitter och dreglar över sista boken i twiglight, henns kärlek till robert pattinson börjar övergå till besatthet. läskigt. hahah. imorgon hoppas jag vi att vi drar in till stan och shoppar lite. Måste hitta någontign fint tills på torsdag, en klocka till viktoria och någonting kort tight och glittrigt till lollos kalas!

så jävla underbart att träffa min fina vän igen♥


JAG SAKNAR MIN BROR ♥


27 DECEMBER

Jag sitter just nu och försöker packa, det går inte alls bra. Mina saker får helt enkelt inte plats i väskan. Vet inte hur jag ska göra. Jag har ju ändå den största väskan vi har. Jag får försöksa sätta mig på den och se om den går igen. Nu ska jag bara lägga in lite musik på ipoden sedan är allt klart för avgång! aja vi hörs!


***********************


PHOTO BY ELVIRA JACOBI

MÅSTE BARA SES


tycker om min svegare ♥

hon vet alltid vad jag behöver höra


So tell me when you hear my heart stop, you’re the only who knows

 

SAKNAR MIN MALIN


HERO OF WAR


COKE FOR LIFEälska paint


WILMAa BODDE JACOOBIS
GRAFISK OCH TISDAG

bilden till årets portfoliolåda


JOHN BLUND EFTERLYSES?

jag kan verkligen inte sova, inte för att jag försökt heller men äh. Jag ska alldels strax ta en nattpromenad ner till bryggan, alltid lika givande att sitta där hehehheh. Måste bara leta reda på ett par riktigt skor, kan ju inte vandra omkring i foppatofflerna i den här snön.OOOCH Om MINDRE än två veckort får jag äntligen återse min rebecca igen, kommer bli bättre än bästtttttT♥


HAHAHAHAHAHAHhh
MP ♥ HEMMAKVÄLL

CANDY TIME!!!


JACOBI WHO?

yoyoyo biiiatches!!1!ett!!
JACOBI HÄR!!! vi har graf nu. det suger
därför jag har min lektion bestått av gameboy, wilma och mentos.
nu måste jag gå och köpa choklad heido1. JAG OCH MIN BABE
2. BABE hihihi

CILEGON, INDONESIA?
vad vill indonesianerna mig egentligen? kan dom inte bara sluta skicka massa vänförfrågnigar på fb till mig? Den här killen och hans fru Lia Cutez vägrar ge upp. Klickar jag på ignorera så har jag fått en ny förfrågan nästa gång jag loggar in. Börjar bli läskigt!


GRAAAAATTIISSSs


MEEEEMENTOOOO


helgen har varit riktigt bra

alla dagar på olika sätt! det har varit filmmys, promenader, världens bästa människor, utgång, träffat nytt folk, käkat as mycket god mat och legat flera timmar i sängen och dött. Nu ska jag slå på en film och invänta morgon dagen som börjar med en sköön sovmorgon.

lördagens bilder?
dom är riktigt fina hehe


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

den här dagen har varit sjuk på många sett, missade skolan dock.
melissa horn har varit min hjälte idag, hennes musik är ljuvlig♥


RSS 2.0