FÖRSTA LEKTION, FOTO B


happy amanda

DÖÖÖ TRÖTT


nu har jag slitigt i flera veckor uten EN endaste sovmorgon, tre veckor i sträck har jag kämpat mig upp på mornarna av olika jäkla anledningar, jobb, skola, hundvakt och barnvakt! många andra anlednigar också. men äh, jag har käpat på endå, tagit mig tid till frihet när jag egentligen inte borde. dock så ångrar man det sedan när man går där bakis på jobbet klockanb sju på morgonen med en blöt trasa i handen som luktar så stark så att man bara vill kräkas upp gårdagens läsk ännu mer...och vet ni vad? jag ska nog jobba i helgen också! kommer bli tungt. riktigt jävla tungt. jag behöver en helg nu. så jävla mycket. sova ut och bara vara.

så råkade jag fuck till det riktigt ordentligt igår, och konsekvenserna var väntade. förjävla bra wilma!!! tjejen som lyckas med det som anses vara omöjligt, kyss på de


mallan och jag i götet, jag har så många bilder sedan i sommar men ingen ork att lägga upp dom.

WOW


från vänster: niklas sidén, johanna söder, elin wenner, anthon tegelby, nathalie fridberg sjölander, teodor öhén, emma rudberg, matilda, deldén, sara ericsson, johan henriksson, mathilda sjödin, vilma larsson

från dagis till högstadiet, det är inte illa!

vi har många minnen och jag saknar det, återträff snart?

SMILLIS


på torsdag flyttar hon hem hit


TVÅNGSBLOGGNING

beccy tvingar mig att blogga! och eftersom hon är min boss...
dagen har gått fort. åkte till jobbet vid sex och kom hem vid fem. tungt det där. men jobbar jag så får jag ju träffa beccy så det är ju värt det :D annars har jag lekt med therren och lars som vanligt. imorgon börjar skolan, väldigt skönt faktist.

annars vet jag inte orden tog liksom slut.
jo just ja, jag kanske borde sluta göra bort mig snart :')

ENDAST TILL DIG BECCY!


JAG GÖR INGENTING

nu har jag tjänat ihop fyratusen kronor på ett ungefär, jag har slitigt i en hel vecka. och tro mig jag har faktiskt slitigt.  dock hade lönen kunnat vara det dubbla. jäkla sotare som ska förstöra!!!! jobbarkamraterna var trevliga, alltid kul med nya kontakter.

nu väntar jag på att matilda ska ringa igen, får se vad kvällen har att erbjuda ;)

ONE WEEK, TO THE LAST YEAR

en vecka kvar på mitt sista sommar lov, och inte ens då får jag slappa. nej jag ska jobba den här sista härliga veckan. sanera ett badhus i njurunda som brunnit. klir i kassan. och vet ni vad jag ska göra med dom pengarna? jo jag ska nämligen lägga hälften i irland och thilands kassan och den andra hälften i lägenhet och bil kassan.

men annars ska det faktiskt bli riktigt skönt att komma tillbax till skolan, träffa alla och börja leva igen. det är ju trottsallt mitt sista år. komma jag klara det?

återstår att se


SMS FRÅN IRLAND

fick nyligen ett efterlängtat sms från irland som löd!
- HästN Ben, jag saknar dig <3<3


åh så skönt att höra att hon lever iallafall, nu ska jag bara spara ihop mer penger till en resa till iraland för att träffa rebecca och få min två låvade shottar! det är det som står först på min fina lista över dom tio viktigaste sakerna den kommande terminen! nej nu ska jag byta om, för jag ska nämligen leka med therren och lars idag, det är tarzan stigen som gäller!

THE BROKEN ONE

min älskade jacuzzi är trasig :o jag som hade föreställt mig en kväll där med lite film och ljus. men nej heller den är självklart trasig. ååh, så då sket jag i alla och gick och la mig i sängen istället. ska strax slå på en film. somnar förmodligen. är så trött. imorgon ska jag och roine hämta cox victor och junisol sedan flyttar jag och iza til nedansjö i några dagar.

hoppas du har det bra beccy
du minns väl att du är skyldig mig två shottar i irland ;)


...

beccy försvinner bort till irland idag, inte ett dugg kul!! det värsta är endå att jag inte kommer träffa henne något mer nu innan hon åke:'( och dessutom är hennes telefon är trasig? och hon kommer inte ha internet på fem veckor där borta! hur ska jag klara mig utan min vänn?


RSS 2.0